Circulair certificaat van Casala


Circulair certificaat van Casala
15-02-2017 11:30

Circulair nieuws van Casala: de meubelfabrikant uit Culemborg biedt vanaf dit jaar CE-garantie op meerdere programma’s uit de collectie. "Hiervoor ontvangt u als eindgebruiker een certificaat", aldus een woordvoerder. "Op het moment dat u het meubilair wilt vervangen ontvangt u 10 euro retour voor ieder CE-gecertificeerde stoel, een mooie start voor de aanschaf van nieuw meubilair."

Stoelen worden na gebruik vaak afgedankt en gezien als afval. Zonde, vindt men bij Casala. "Want de onderdelen zijn vaak nog lang niet aan het eind van hun levenscyclus. Diverse meubelen uit onze productportfolio kunnen na jaren intensief gebruik worden gerefurbished. Het resultaat: een stoel met dezelfde kwaliteit en garantievoorwaarden als een nieuwe stoel. Dit draagt bij aan een duurzamere wereld, het fundament van de Circulaire Economie (CE)."

Middels de nieuwe CE-garantie wil Casala een bijdrage leveren aan het bevorderen van de circulariteit van de meubelsector. "Bij aanschaf van uw nieuwe meubilair bepaalt u zelf in overleg met Casala of u gebruik wilt maken van de CE-garantie", legt de woordvoerder uit. "Hiervoor ontvangt u als eindgebruiker een certificaat. Op het moment dat u het meubilair wilt vervangen, kunt u dit in overleg met ons retourneren. U ontvangt 10 euro retour voor ieder CE-gecertificeerde stoel, een mooie start voor de aanschaf van nieuw meubilair. Het retour gegeven meubilair gaat naar ons demontagestation. Onderdelen geschikt voor hergebruik worden na refurbishing weer ingezet voor nieuwe producten. Overige onderdelen worden van elkaar gescheiden en verantwoord gerecycled."

Overigens is ook het bestaande Casala-meubilair natuurlijk geld waard. "Heeft u op kantoor ongebruikt en/of versleten Casala meubilair zonder CE-garantie? Lever deze meubelen bij ons in. U ontvangt van ons dan een voorstel tot vergoeding en wij zorgen ervoor dat uw meubilair in het productieproces wordt opgenomen. Zo werken we samen aan een duurzame wereld"

www.casala.com/circulair

Deel op Social Media  

<< February 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >