AziŽ lonkt voor Ahrend


AziŽ lonkt voor Ahrend
13-03-2017 11:48

Koninklijke Ahrend breidt zijn internationale sales- en servicenetwerk uit naar Azië. Het bedrijf integreert de Aziatische activiteiten van zijn merk Gispen in Royal Ahrend Asia Pacific (APAC), om in deze regio kantoormeubilair en retailoplossingen te leveren. Hiermee maakt Ahrend zijn debuut op de Aziatische markt. Het is het eerste toonaangevende Europese bedrijf in kantoorinrichting met productie, marketing en sales in Azië.

Ahrend biedt de voordelen van een zeer korte levertijd van vier weken en rechtstreekse levering vanuit regionale verkoop- en productiefaciliteiten in Taicang (China). Met de entree van Koninklijke Ahrend op de Aziatische markt is het bedrijf nog beter in staat om zijn klanten wereldwijd te voorzien van inspirerende en collaboratieve werkomgevingen.

Eugène Sterken, CEO van Koninklijke Ahrend: "Ons doel is de toonaangevende internationale leider te zijn in het creëren en leveren van werkomgevingen die inspireren en volop ruimte bieden voor samenwerking. Hiermee willen we bijdragen aan de gezondheid, het welzijn en de prestaties van de gebruikers. Met de overname van Gispen in 2015 genereerden we een sterke positie in Azië. We hebben daar inmiddels een regionaal marketing- en salesteam samengesteld en een groot portfolio van Dutch Design-merken opgebouwd, dat perfect aansluit bij de eisen die tegenwoordig worden gesteld aan een flexibele werkomgeving."

Het hoofdkantoor van Royal Ahrend APAC is gevestigd in Taicang en huisvest meer dan 120 werknemers in productie, sales en marketing. Vanuit deze locatie kan Koninklijke Ahrend een grote hoeveelheid Dutch Design-producten aanbieden. Jesse Kamps, Managing Director van Royal Ahrend APAC: "Met onze aanwezigheid in Azië kunnen we daar hoogwaardige service van Europese kwaliteit bieden. In ons gehele proces zijn respect voor lokale gewoonten, gemeenschappen en middelen van groot belang. De logistieke keten speelt zich lokaal af en is daarom perfect toegesneden op de Aziatisch-Pacifische markt."

Koninklijke Ahrend nam dit jaar voor het eerst deel aan de Shanghai Design Fair, die van 8 tot en met 11 maart 2017 plaatsvond. Op de beurs toonde Ahrend een breed scala aan nieuwe producten en diensten aan lokale klanten en nationale en internationale architecten en designers. Het nieuwe producten- en dienstenaanbod sluit naadloos aan bij ergonomisch verantwoorde en activiteit-gerelateerde werkomgevingen. 

www.ahrend.com

Deel op Social Media<< March 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >