Tafel van en voor architecten


Tafel van en voor architecten
19-04-2017 8:30

Van der Plas Meubel & Project introduceert een opmerkelijke nieuwe tafel in de collectie. De ProTable werd ontworpen door Atelier PRO voor het project Stadhuiskwartier in Deventer. Nu is de tafel dus ook beschikbaar voor andere projecten van collega-architecten.

"Wij voeren in eigen collectie meubelen, ontworpen door architecten", legt Wim van der Plas uit over de keuze de door Atelier PRO ontworpen tafel in de collectie op te nemen. "Dit zijn doorgaans meubelen die voor een bepaald utiliteitsproject zijn ontworpen. Wij produceren deze en zetten deze in serie uit op de projectenmarkt." En dat gebeurt nu dus ook met de Pro Table. 

"Het ontwerp is van Atelier PRO architecten Den Haag", aldus Van der Plas. "De bedoeling is dat de ene collega een meubel voorschrijft of in zijn project opneemt van een collega architect. Daarnaast geeft het de ontwerper een goed gevoel dat een met zorg ontworpen stuk niet in de la terecht komt maar een langer leven gaat krijgen."

De Pro Table is een geheel in staal uitgevoerde tafel, geëpoxeerd in een structuurlak. De tafel is standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, grijs en antraciet. het blad is standaard verkrijgbaar in vier soorten houtfineer. Ook een linoleum of corian werkblad behoren tot de mogelijkheden.

www.vanderplas.biz


Deel op Social Media
 

<< April 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >