Brusselse showroom voor Ahrend en Gispen


Brusselse showroom voor Ahrend en Gispen
14-06-2017 8:30

Opmerkelijk nieuws uit Brussel. Op donderdag 8 juni openden Ahrend en Gispen er een gezamenlijke showroom. Beide bedrijven zijn onderdeel van Koninklijke Ahrend, maar hebben elkaar in het verleden verbeten beconcurreerd.

In de showroom  in Brussel zijn producten van beide merken te zien. Patrick Windels, general manager: “We realiseerden dit project volledig met onze eigen mensen voor het architecturale concept, de projectcoördinatie, de opvolging, inrichting en marketing. Opzet was een innovatieve en inspirerende werkomgeving te creëren, waarin onze medewerkers effectief aan de slag zijn, het tegenovergestelde van de gebruikelijke statische showroom. Daarnaast hebben onze partners een belangrijke inbreng gehad in de realisatie van dit project”.

Eugène Sterken, CEO Royal Ahrend: “Onze showroom in Brussel is een belangrijke stap in de versterking en uitbreiding van onze internationale activiteiten en biedt daarnaast de mogelijkheid om ons groeiend aantal klanten lokaal in België nog beter te kunnen bedienen. En dat met een nóg breder productassortiment, waarbij het aanbod van verschillende merken harmonisch samensmelt. Wij hebben drukke tijden achter de rug met het samenvoegen van Gispen en Ahrend in België. Deze gloednieuwe showroom toont het resultaat van dat alles. Het is ons visitekaartje als sterke internationale speler.”


www.ahrend.com

Deel op Social Media<< June 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >