Design Hub Rotterdam geopend


Design Hub Rotterdam geopend
10-07-2017 10:00

De showroom van Ahrend in Rotterdam heeft de afgelopen maanden een flinke metamorfose ondergaan. "Het eindresultaat is een inspirerende Design Hub voor architecten en designers", meldt een woordvoerder van de inrichter. De Design Hub Rotterdam werd op donderdag 6 juli feestelijk geopend.

Samen met partners heeft Ahrend in hartje Rotterdam een totaalinrichting gecreëerd waar men kan werken, ontmoeten en vergaderen. "Alle ingrediënten voor een creatieve sessie liggen binnen handbereik; diverse interieuroplossingen, een uitgebreide materialenbibliotheek én de kennis van experts. Ook organiseert Design Hub Rotterdam regelmatig workshops, presentaties en lezingen. 

De Design Hub Rotterdam is zowel een showcase voor producten en materialen als een werkplaats voor architecten en designers. Van alle faciliteiten kan gebruik gemaakt worden; fijne werk- en vergaderplekken, een ruim assortiment aan stalen en materialen en de expertise van de specialisten. Bovendien worden gasten ontvangen met een heerlijke kop koffie of gezonde lunch.

Arnold Struik, Concept & Design Director bij Ahrend: "Samen met partners, waaronder Kvadrat, Interface, Vescom en PD Lighting, hebben we de showroom omgetoverd tot een inspirerende hub waar men alle ruimte heeft voor het uitwerken van creatieve concepten. Bij het uitzoeken van materialen is het bijvoorbeeld wel zo fijn om de stof in het echt te zien én te voelen. De combinatie tussen een echte werkomgeving, losse meubels en tal van materialen maakt deze locatie een echte belevenis en daarmee een waardevolle en unieke toevoeging in Rotterdam. Verder organiseren we – in samenwerking met de partners - elk kwartaal kennissessies in de Hub. De eerste bijeenkomst gaat over Hospitality en vindt plaats in november."

www.ahrend.nl
 

Deel op Social Media<< July 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >