Ntgrate neemt deel aan architectenbeurs in Parijs


Ntgrate neemt deel aan architectenbeurs in Parijs
09-08-2017 8:14

Ntgrate, specialist in geweven vinylvloeren, neemt deel aan Architect@Work in Parijs op 21 en 22 september. Pascal Vantomme, managing director van het bedrijf, kreeg drie vragen over de beursdeelname voorgelegd.

Wat zijn uw beweegredenen om aan Architect@work Parijs deel te nemen?
"Deze vakbeurs is tot op heden dé gespecialiseerde beursvoor de (interieur) architect in Frankrijk. Ze bieden een uniek en uniform platform om innovaties op de markt te ontdekken. Het feit dat de architecten talrijk en met veel interesse naar de beurs afzakken is een bewijs dat dit een goede methode is. Architect@work  heeft in het verleden zijn waarde reeds bewezen voor onze vloerbekleding. De voorbije beurzen waren voor ons zeer succesvol."Zijn er speciale producten die u Ntgrate introduceert?
"Ntgrate  is een succesverhaal aan het worden binnen de vloerbekleding en dit zowel op nationaal als internationaal vlak. Zo kozen reeds merken als Chanel, Banco Popular, Belfius voor Ntgrate voor hun kantoor- en winkelinrichting. Ons uitgebreid kleur- en designaanbod is beschikbaar in rol-, tegel- en Klicvorm.
In Parijs stellen we in primeur onze innovatieve, akoestische afwerking voor. Dankzij deze nieuwe onderlaag kunnen extreem goede akoestische isolatiewaardes (21 db) behaald worden. Dit akoestische comfort is uiterst belangrijk voor kantoren-, hospitality- of winkelomgevingen en een absolute meerwaarde voor elk project. Ook alle andere benefits van Ntgrate vloerbekleding blijven trouwens behouden. Op het vlak van slijtvastheid, antislip, onderhoudsvriendelijkheid en brandveiligheid (B-certificaat) behalen onze producten de beste resultaten."

Wat zijn uw verwachtingen van de beur  en wanneer is deze volgens u geslaagd?
"We kijken alvast uit naar de reacties op onze innovaties en onze uitgebreide collectie producten. We hopen zoveel mogelijk architecten en professionals te kunnen overtuigen en inspireren met de talrijke mogelijkheden en benefits van Ntgrate. Ntgrate heeft reeds heel wat mooie en spraakmakende referenties in binnen- en buitenland gerealiseerd in de afgelopen maanden en jaren. We kijken er alvast naar uit om onze referentielijst verder aan te vullen met tal van mooie, opvallende realisaties."
 

www.ntgrate.eu/contact

 

Deel op Social Media<< August 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >