De Projectinrichter kijkt terug op goed jaar


De Projectinrichter kijkt terug op goed jaar
03-01-2018 8:30
De Projectinrichter heeft een enerverend en mooi jaar achter de rug. Dat meldt het bedrijf in een schrijven aan de pers. "De omzet en winstgevendheid zijn vergelijkbaar met het jaar 2016. Dat was een topjaar met een paar hele grote projecten. De Projectinrichter is een financieel zeer gezonde onderneming, zonder schulden."
 
In 2017 heeft De Projectinrichter een reeks mooie projecten gerealiseerd, waaronder Vesteda (Amsterdam), CRH (Amsterdam), Intergamma (Leusden), Woonstichting Eigen Haard (Amsterdam), Universiteit Amsterdam, De Hypotheker, Shimano (EIndhoven) en Euronext (Amsterdam).

"In juni 2017 was er een succesvolle beursdeelname aan Design District in de Van Nelle fabriek in Rotterdam met een off-site event in de showroom van De Projectinrichter in Rotterdam.
Eind november is er een geheel nieuwe website www.deprojectinrichter.com live gegaan met krachtige tools om klanten vergaand te ondersteunen als de ’Wikipedia’ van de kantoorinrichting."
 
De onderneming zal in 2018 verder versterkt worden. "In 2018 zal De Projectinrichter worden overgenomen door Ed van Rhijn. Rimmer Stumpel zal aan de onderneming verbonden blijven. Karianne Taminiau (ex-Gispen) wordt manager van Customer Support en krijgt een belangrijke rol in de verdere professionalisering van de onderneming. Zowel op Customer Support als op Account Management zijn en worden nieuwe collega’s aangenomen. Dit vanwege het vertrek van een aantal collega’s."
 
De Projectinrichter is in beweging, het bedrijf groeit en de verwachtingen voor 2018 en verder zijn uitermate positief. "Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor een vestiging in België", aldus de woordvoerder.
De Projectinrichter is sinds 2003 gespecialiseerd in kantoor- en projectinrichting en als onafhankelijk inrichter biedt het bedrijf meer dan 250 merken op het gebied van kantoormeubelen en projectstoffering. Naast de showroomvestiging in Purmerend en Rotterdam, beschikt De Projectinrichter over eigen logistiek. "Door de ruime collectie, ook te vinden op de website www.deprojectinrichter.com, kunnen wij de wensen van interieurarchitecten, adviseurs, ontwerpers en directe opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en de overheid invullen."
 

Deel op Social Media<< January 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >