Vakbeurs Facilitair in teken van noviteiten


Vakbeurs Facilitair in teken van noviteiten
08-01-2018 8:30

Nog even en het is zover. Van 24 tot en met 26 januari wordt in Utrecht weer de vakbeurs Facilitair gehouden. Het evenement staat volgens de beursorganisatie in het teken van noviteiten."Naast een Noviteitenplein, worden er noviteiten-tours verzorgd en vinden er de uitreikingen van de FGNoviteitenprijzen plaats.

Welk bedrijf heeft dé noviteit op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer voor het jaar 2018? Wie wordt de winnaar? Tientallen deelnemers zullen strijden om de FGNoviteitenprijs 2018. Van kantoorinrichting en terreinbeheer tot koffieautomaten, toegangscontrole systemen, audiovisueel en ergonomie. "De variatie onder de noviteiten is groot", aldsu de woordvoerder.

Nieuw komende editie zijn de noviteiten-tours. "Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt een toelichting gegeven op het programma InnovationSpotter Tour "facilitair en gebouwbeheer" en kunt u kennismaken met een van de InnovationSpotters. De InnovationSpotter Tour duurt iets meer dan 1,5 uur. Tijdens de tour wordt u meegenomen naar bedrijven die graag over hun innovaties spreken. Door mee te gaan ziet en hoort u in korte tijd veel over innovaties en doet u ook nieuwe zakelijke contacten op." 

Op het Noviteitenplein vinden bezoekers alle deelnemers terug. In fysieke vorm of in de vorm van een poster. "Bent u benieuwd naar de ontwikkeling die de sector de afgelopen edities heeft doorgemaakt? De Walk of Fame die op het plein te vinden is, laat zien welke bedrijven de afgelopen zeven edities de prijs gewonnen hebben. En als u dan toch op het plein bent, doe dan ook even mee aan de noviteitenquiz." 

www.vakbeursfacilitair.nl

Deel op Social Media
<< January 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >