Gispen partner Broeinest Amsterdam


Gispen partner Broeinest Amsterdam
23-05-2018 8:30

Broeinest Amsterdam opent op 28 mei haar deuren op een creatieve hotspot in Amsterdam Noord. Gispen is er trots op partner te zijn van deze nieuwe locatie. "Het tijdloze design van de Gispen producten sluit naadloos aan bij de visie van Broeinest", medlt een woordvoerder van de inrichter uit Culemborg

In de Broeinest showroom zullen onder andere de Sett circulaire bank ontworpen door Peter van der Water, de Triennial stoelen van Studio Bernotat & Co en de Mondial stoel van Gerrit Rietveld komen te staan.Gispen zal tevens een inhoudelijke bijdrage leveren aan het programma. "Ook zullen wij architecten en ontwerpers voorzien van het juiste materiaal en – waar nodig productadvies geven. Tot slot zullen wij natuurlijk diverse interessante evenementen gaan organiseren. Zo zal de vierde editievan ons succesvolle evenement rondom het Amsterdam Light Festival “Connect with Light” plaatsvinden in Broeinest Amsterdam."

Broeinest is een materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers. Broeinest is opgericht door Baars & Bloemhoff en brengt producenten, merken en materialen samen in het Broeinest Concept in zowel Eindhoven, Rotterdam en binnenkort ook Amsterdam. "Broeinest biedt een breed scala aan faciliteiten. Ze organiseren workshops, lezingen, ontbijt- en lunchsessie die zowel publiek toegankelijk zijn als op maat worden gemaakt op het gebied van interieur, design en materiaal."

www.broeinest.nl
 


Deel op Social Media<< May 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >