Nieuwe stoelencollectie Ahrend


Nieuwe stoelencollectie Ahrend
05-06-2018 8:30

Kantoorinrichter Ahrend presenteert de Well Collection, een 'mulit-inzetbare serie stoelen die uitblinkt in comfort'. Het betreft volgens de woordvoerder van Ahrend een stoel die zich zowel op kantoor thuis voelt, als in de wachtkamer of de coffee lounge.

"Het geheim van de stoel? De organische vorm van het kunststof kuipje. En de relatief hoge rugleuning, die naar achteren veert. Dat maakt dat je heel relaxed achterover kunt leunen, iets actiever kunt zitten, of juist heel actief kunt werken."

Designer Kees de Boer begon met het ontwerpen van één bezoekersstoel, maar uiteindelijk is het een serie geworden met acht verschillende modellen. Van eenvoudige bezoekersstoel tot volledig gestoffeerde boardroom chair .

"De Well is breed inzetbaar. Met de ruime keuze aan onderstellen, kleuren én stofferings-mogelijkheden maak je een Well op maat, volledig aangepast aan zijn omgeving. In uiterlijk dan, want wat altijd overeind blijft, is het comfort: in alle uitvoeringen zit de WELL als gegoten."  Dat is precies wat ontwerper Kees de Boer in gedachten had toen hij aan het ontwerpen sloeg. "Comfort is voor mij het uitgangspunt. Daarom ontwerp ik eerst de vorm, daarna volgt pas de belijning."

www.ahrend.nl


 


Deel op Social Media<< June 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >