Nieuwe managementsposities bij Ahrend


Nieuwe managementsposities bij Ahrend
05-07-2018 8:30

Koninklijke Ahrend vult vanaf 1 juli 2018 drie belangrijke managementfuncties in. "De benoemingen van deze nieuwe posities zijn er op gericht een structurele bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van nieuwe producten en concepten en daarmee de internationale groei van Koninklijke Ahrend te versterken", aldus het bedrijf.

Tessa Bouwman (43) is vanaf 1 juli 2018 benoemd tot Marketing Director. Zij wordt verantwoordelijk voor de portefeuille Product Management, Marketing en Communicatie van Koninklijke Ahrend. "Zij zal in haar nieuwe functie de internationale merkstrategie, productontwikkeling en marketing van de diverse merken binnen Koninklijke Ahrend, waaronder Ahrend en Gispen, versterken. Hiervoor was zij o.a. actief als Marketing Manager bij Gispen, WE Fashion en Essenza Home. Tessa neemt deel in het Koninklijke Ahrend Management Team."

Eveneens per 1 juli 2018 wordt Rob Keulemans (48) aangesteld als Digital Director. "Rob gaat de digitale transformatie van Ahrend en haar merken verder richting geven. Koninklijke Ahrend wil de komende jaren fors investeren in nieuwe online services op het gebied van leasing, hergebruik, slimme kantoren en asset management. In dat kader is Rob tevens benoemd tot Managing Director van de ‘furniture as a service’ (leasing) activiteiten. Onder de leiding van Rob zal Koninklijke Ahrend het marktleiderschap op deze terreinen verder gaan uitbouwen. Rob is afkomstig van Leaseplan waar hij de functie van Chief Digital Officer bekleedde. Rob wordt lid van het Koninklijke Ahrend Management Team."

Daarnaast is Marck Haans (55) aangesteld als Head of Design. "Hij heeft een brede ervaring in de industrie en heeft eerder met veel succes gewerkt in het Ahrend design team en tevens als designer bij Gispen. Marck gaat richting geven aan de designontwikkeling van de belangrijke meubelmerken Ahrend en Gispen."

www.royalahrend.com


Deel op Social Media<< July 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >