Koninklijke Ahrend verstevigt positie in AziŽ


Koninklijke Ahrend verstevigt positie in AziŽ
27-07-2018 8:00

Koninklijke Ahrend verstevigt haar positie in China met de opening van een Flagship Showroom in het centrum van Shanghai. Met een groei van 25 procent per jaar levert China een belangrijke bijdrage aan de internationale groei van Koninklijke Ahrend.

Vanaf volgend jaar wordt het dealernetwerk in Azië stapsgewijs uitgebreid richting India, Hong Kong, Singapore en Filipijnen. "Met de merken Ahrend en Gispen heeft Koninklijke Ahrend twee internationaal aansprekende merken in ‘Dutch Design’ kantoormeubilair", stelt het bedrijf.

"Met de ‘Shanghai Flagship Showroom’ kunnen internationale opdrachtgevers nog beter worden bediend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van kantoorinrichting. Het huidige dealernetwerk in China bestaat inmiddels uit meer dan 40 vestigingen." 

Koninklijke Ahrend is volgens de woordvoerder de enige Europese kantoorinrichter met een eigen fabriek in China. "De productielocatie in Taicang (130 werknemers) is er exclusief op gericht om hoge kwaliteit producten met een Europese uitstraling te kunnen leveren aan klanten in geheel Azië en het Midden-Oosten met een zeer snelle levertijd." Verder beschikt Koninklijke Ahrend over productievestigingen in Nederland en Tsjechië die onveranderd de overige afzetgebieden in de wereld bedienen.
 

Eugène Sterken, CEO van Koninklijke Ahrend: "China is een grote afzetmarkt voor ons, omdat Westerse en Chinese multinationals hun kantorennetwerk hier nog steeds flink uitbreiden. Het tempo van volumegroei en upgrading van de kantoorinrichting ligt hoog, in toenemende mate ook van grotere Chinese bedrijven. Ons volume groeit hier al jarenlang met 25 procent per jaar. Wij profiteren van ons lange trackrecord in grote en complexe interieurprojecten voor multinationals waar ook ter wereld. De komende jaren zullen wij onze positie in China en andere delen van Azië en het Midden-Oosten nog aanzienlijk versterken om aan de steeds internationalere vraag naar hoogwaardige inrichting van kantoren te kunnen blijven voldoen."
 

Koninklijke Ahrend speelt in op de ontwikkeling dat multinationals steeds vaker overal ter wereld effectieve werkomgevingen wensen, die voldoen aan de hoogste standaarden en die bovendien passen bij een uniforme identiteit van het bedrijf. Met een groeiend dealernetwerk en de eigen fabriek kan volgens de woordvoerder in Azië en het Midden-Oosten bovendien worden voldaan aan alle lokale standaarden, certificaten en eisen. 
 

www.ahrend.com


Deel op Social Media<< July 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >