'Expeditie Circulair' van Gispen


'Expeditie Circulair' van Gispen
08-10-2018 9:00

Ook dit jaar houdt Gispen weer een 'Expeditie Circulair'. "Na onze succesvolle Expeditie Circulair van vorig jaar nodigen wij u uit om samen de volgende stap te nemen", aldus de inrichter uit Culemborg.

"Wij laten de volgende stappen naar circulaire economie in de praktijk zien. Onze klanten en partners vertellen over hun ervaringen met circulair inrichten. U bent van harte uitgenodigd op 1 november 2018 in de Fokker Terminal in Den Haag."

Keynotespeaker tijdens het evenement is Kees Klomp, die in de presentatie 'Welkom in de betekeniseconomie!' wat zal gaan vertellen over de huidige stand van zaken op het gebied van circulair ondernemen. "We zitten aan het begin van een socio-economische transitie, die de manier waarop we zakendoen en bedrijven waarderen ingrijpend gaat veranderen. In de Betekeniseconomie worden het zakelijke en maatschappelijke domein één. Kees Klomp gaat in zijn lezing uiteenzetten wat de belangrijkste kenmerken en kansen van dit nieuwe paradigma zijn."

Andere sprekers zijn Sabien van der Leij ('Rijksoverheid gaat voor circulaire kantoorinrichting'), Joost van der Made ('Treininterieur in de reis van morgen'), Walt van der Hoeven ('Challengers versus de gevestigde orde, hoe startups en grote productenten samen de krachten kunnen bundelen') en Paul Ketelaars ('Energie geven = energie ontvangen').

Tijdens de bijeenkomst is onder meer een virtuele versie van het 'treininterieur in de reis van morgen' te proberen (zie ook dit bericht). "Tijdens de Expeditie houden we de Circulaire Quiz", vult de Gispen-woordvoerder aan. "Wie heeft de meeste circulaire kennis? Win een geheel circulaire tuintafel en bank voor op kantoor en andere leuke prijzen."

Het programma begint op 1 november om 14.00 uur. De Circulaire editie vindt plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

www.gispen.nl


Deel op Social Media<< October 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >