Marktontmoeting 'furniture as a service'


Marktontmoeting 'furniture as a service'
15-12-2018 8:30

De Vakschool Wageningen, onderdeel van Rijn IJssel, gaat binnenkort 'vernieuwbouwen'. En dat zal circulair gebeuren. "De meervoudig onderhandse aanbesteding ‘Furniture-as-a-Service’ zal hier een spraakmakende bijdrage aan leveren en heeft een voorbeeldfunctie richting de overige Rijn IJssel-vestigingen op het gebied van circulariteit en innovatievermogen", aldus een woordvoerder. Op 14 december organiseerde de vakschool een marktontmoeting voor geïnteresseerde meubelleveranciers. De bijeenkomst was informatief en succesvol.

Rijn IJssel nodigde alle kantoor-, project- en schoolinrichters, met interesse en baanbrekende ideeën over circulair inrichten en ‘Furniture-as-a-Service’ businessmodellen, van harte uit om naar de marktontmoeting te komen. 

Op 14 december werd meer verteld over de projectinhoud, de RCC aanbestedingsprocedure, de wildcards en de betekenis en bedoelingen achter ‘Furniture-as-a-Service’.
In het ontwerp van de vernieuwde huisvesting Wageningen zijn allerlei innovatieve, duurzame en circulaire toepassingen opgenomen. De ‘binnenkant’ moet daarop worden afgestemd. "Vandaar dat we het losse projectmeubilair innovatie gericht en circulair verantwoord uitvragen via de RapidCircular Contracting (RCC)-aanpak, in de vorm van een meervoudig onderhandse aanbesteding. In de RCC-procedure worden we begeleid door KplusV."


Rijn IJssel heeft al veel werk verzet en een gerenommeerd interieurarchitectenbureau heeft een principeontwerp gemaakt waar al breed draagvlak voor is bij de medewerkers van de Vakschool Wageningen. De vernieuwde Vakschool moet compleet zijn ingericht voor de start van het komende onderwijsjaar.

Selectie van de meest geschikte partner vindt plaats op basis van een Programma van Ambities. "We nodigen drie sterke merken in circulair inrichten direct uit tot inschrijving. Voor twee (coalities van) partijen valt er een 'wildcard' te bemachtigen. Deze wildcards zullen worden toegekend aan partijen die ervaring hebben met het circulair verantwoord inrichten van scholen en in een beknopt schrijven aannemelijk maken dat zij zelf, of binnen hun coalitie, over de kennis en expertise beschikken om het losse meubilair ‘as- a-service’ voor Rijn IJssel te verzorgen."

De bezoekers werd op 14 december van alles verteld over de ins en outs van deze circulaire aanbesteding. In de wandelgangen zagen diverse gegadigden wel mogelijkheden om met een mooi circulair leveringsmodel op de proppen te komen. We houden u op de hoogte over de voortgagn van het aanbestedingsproces.

www.rijnijssel.nl


Deel op Social Media<< December 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >