Friends in Furniture in zee met Estel


Friends in Furniture in zee met Estel
30-01-2019 10:00

De Italiaanse kantoorinrichter Estel Ufficio is het eerste merk dat een overeenkomst gesloten heeft met Friends in Funiture.  Friends in Furniture is het bedrijf dat door langdurige vrienden Roberto Kaptein en Peter Veer is opgericht om, op de Nederlandse markt, interessante merken te gaan verkopen aan dealers, interieurbouwers en vergelijkbare marktpartijen.

Kaptein was Directeur Dealer Sales bij Assenburg en werkte tot voor kort voor MFO in Oldenzaal. Veer was jarenlang algemeen Directeur van Gispen International en tot voor kort werkzaam voor Koninklijke Ahrend.

Veer: “We zijn al ruim 35 jaar hele goede vrienden, binnen en buiten de branche. Door nu samen te gaan werken bundelen we onze kennis en netwerken, maar gaan we vooral eindelijk doen waar we het samen al zo vaak over hebben gehad! We gaan merken voeren die interessant zijn voor architecten. En door een selectief en restrictief dealerbeleid, laten we onze afnemers volop profiteren van de toegevoegde waarde van deze gerenommeerde merken.”

Het internationaal opererende bedrijf Estel is naast een van de grootste Italiaanse producenten van kantoormeubelen en scheidingswanden ook  producent van innovatieve oplossingen op het gebied van lounging en hospitality. Onder de conceptnaam 'Italian Smart Office' worden kantoren en werkomgevingen ingericht met topkwaliteit en functionaliteit in Italiaanse esthetiek en design. "De lange lijst van Internationale referenties is hiervan het beste bewijs. Ook voor de professional met een kantoor aan huis biedt Estel een schitterende collectie met oplossingen die het werken thuis nog aantrekkelijker maken."

Veer en Kaptein hebben grote plannen met Estel. Estel moet een alternatief bieden aan kantoorinrichters en interieurbouwers die het aantal producenten met onderscheidende producten en concepten de afgelopen jaren alleen maar hebben zien afnemen. Daarnaast is Friends in Furniture in gesprek met een aantal leveranciers die, op een vergelijkbare manier als Estel, echte toegevoegde waarde bieden voor de eindgebruiker en vernieuwende alternatieven leveren voor hetgeen reeds op de markt is.

http://www.friendsinfurniture.com/
 

Deel op Social Media<< January 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >