De Projectinrichter terug in handen oprichter


De Projectinrichter terug in handen oprichter
01-02-2019 8:30

De Projectinrichter is terug bij zijn oprichter Rimmer Stumpel. Vorig jaar werd gemeld dat het bedrijf was verkocht aan een nieuwe eigenaar maar inmiddels is het bedrijf weer eigendom van de man die het in 2003 is gestart. Strumpel verwierf het bedrijf samen met voormalig Gispen- en Ahrend-man Peter Veer.

Rimmer Stumpel: “De nieuwe eigenaar had, wegens gezondheidsredenen, moeite om het bedrijf de toekomst te geven die hij voor ogen had. We zijn in november met elkaar in gesprek gegaan. Uiteindelijk is de beslissing genomen dat ik het bedrijf weer terug zou kopen. bedrijf de toekomst te geven die hij voor ogen had. En, om heel eerlijk te zijn, het voelt goed om weer terug te zijn. Zeker nu ik met Peter Veer, voormalig directeur/aandeelhouder van Gispen, een geweldige partner heb kunnen vinden.”

Peter Veer: “Rimmer en ik kennen elkaar al heel lang en hebben altijd veel contact gehouden. Voor mij is De Projectinrichter een bedrijf dat perfect aansluit bij de ontwikkelingen in onze branche: Een brede adviestak, een groot assortiment en een uitgekiende internetstrategie. Toen hij mij vroeg om samen aandeelhouder te worden hoefde ik daar niet lang over na te denken.”

Het landelijk werkende bedrijf De Projectinrichter is één van de grootste dealers van kantoor- en projectmeubilair met een breed assortiment dat via professionele adviseurs als architecten, projectmanagementbureaus en interieuradviesbureaus wordt verkocht aan eindgebruikers.
 

www.deprojectinrichter.com

<< February 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >