Samenwerking Brunner en Haworth


Samenwerking Brunner en Haworth
06-03-2019 8:30

Haworth is de laatste tijd zeer actief op het strategische vlak. Na de onlangs gepresenteerde samenwerking met Buzzispace (zie dit artikel) kondigt de Amerikaanse fabrikant nu ook een 'partnership' aan met de Duitse fabrikant Brunner. Op de markten EMEA en Asia Pacific zal Haworth Brunner-producten gaan aanbieden. Op deze manier denken beide fabrikanten beter tegemoet te kunnen komen aan de groeiende internationale vraag naar integrale meubelconcepten in moderne kantooromgevingen.

(Foto: Brunner)

Brunner is al 40 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen en vermarkten van projectinterieur-oplossingen. "Ons meubilair is niet alleen ontworpen om een stap verder te gaan en grenzen nieuw te definiëren, maar we zijn ook altijd op zoek naar mogelijkheden om onze markt te verbreden", aldus Brunner-directeur dr Marc Brunner. "Haworth's internationale verkoop- en logistieke expertise bieden ons de mogelijkheid om internationaal opererende organisaties op een internationaal level te bedienen."

Brunner zal de eigen strategie continuëren, waarbij producten van de Duitse fabrikant verspreid worden via een geselecteerd Europees netwerk van dealerbedrijven. Daarnaast zal een zorgvuldig geselecteerd deel van het Brunner-assortiment toegevoegd worden aan het portfolio van Haworth. De samenwerking gaat met ingang van deze maand (maart 2019) in.

De samenwerking levert naar verwachting groei op voor beide bedrijven. Een woordvoerder benadrukt dat Brunner en Haworth als onafhankelijke bedrijven blijven functioneren; er zijn  geen financiële banden tussen beide organisaties.

(Foto: Haworth)

"Zowel Brunner als Haworth zijn familiebedrijven, die elkaar aanvullen met goed ontworpen en duurzame werkplekoplossingen", aldus Henning Figge, Vice President en General Manager of International Operations bij Haworth. "We verheugen ons op een wederzijds voordeling partnerschap dat tegemoet komt aan de wensen van onze klanten." 

www.brunner-group.com


Deel op Social Media<< March 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >