Circulaire bijeenkomst van Gispen en Forbo


Circulaire bijeenkomst van Gispen en Forbo
13-03-2019 8:30

Architecten en interieurontwerpers geïnteresseerd in circulariteit, zijn op 21 maart aanstaande van harte welkom tijdens een bijeenkomst in het Broeinest Amsterdam met als thema ‘Samen circulair op weg’.

Het programma van de dag, die georganiseerd wordt door Forbo Flooring en Gispen, bestaat uit drie lezingen van duurzaamheidsdeskundigen die de architect verder inzicht moeten geven in circulariteit, dat steeds vaker opgenomen wordt in het programma van eisen en een belangrijke rol speelt in het Klimaatakkoord.

"Daarnaast zijn er vijf ronde tafelsessies gepland waarin antwoord gegeven wordt op al uw prangende vragen rondom dit thema", aldus beide bedrijven. De middag die om 15.00 uur begint, wordt om 18.30 uur afgerond met een hapje en drankje.

De lezingen, gegeven door de design- en duurzaamheidsexperts van Gispen en Forbo, gaan over de vraag en verwachting van de Rijksoverheid, omdenken in design (de wrijving tussen duurzaamheid & design) en het interieur van de toekomst. Daarna volgen de ronde tafelsessies. Onder leiding van Hans Hammink van Architekten Cie wordt onder andere gepraat over integratie van architectuur met circulaire principes. "Daarnaast geeft de overheid antwoord op uw vragen en zijn er sessies over circulaire ontwerpkansen, omdenken in design en het vormgeven van circulaire samenwerking."

De bijeenkomst biedt plaats aan maximaal 50 personen. Voor aanmelding, het indienen van vragen en veel meer info de website

www.forbo-flooring.nl/forbogispen


Deel op Social Media
<< March 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >