Nieuws


03-01-2018 8:30
De Projectinrichter heeft een enerverend en mooi jaar achter de rug. Dat meldt het bedrijf in een schrijven aan de pers. "De omzet en winstgevendheid zijn vergelijkbaar met het jaar 2016. Dat was een topjaar met een paar hele grote projecten. De Projectinrichter is een financieel zeer gezonde onderneming, zonder schulden."
 
In 2017 heeft De Projectinrichter een reeks mooie projecten gerealiseerd, waaronder Vesteda (Amsterdam), CRH (Amsterdam), Intergamma (Leusden), Woonstichting Eigen Haard (Amsterdam), Universiteit Amsterdam, De Hypotheker, Shimano (EIndhoven) en Euronext (Amsterdam).

"In juni 2017 was er een succesvolle beursdeelname aan Design District in de Van Nelle fabriek in Rotterdam met een off-site event in de showroom van De Projectinrichter in Rotterdam.
Eind november is er een geheel nieuwe website www.deprojectinrichter.com live gegaan met krachtige tools om klanten vergaand te ondersteunen als de ’Wikipedia’ van de kantoorinrichting."
 
De onderneming zal in 2018 verder versterkt worden. "In 2018 zal De Projectinrichter worden overgenomen door Ed van Rhijn. Rimmer Stumpel zal aan de onderneming verbonden blijven. Karianne Taminiau (ex-Gispen) wordt manager van Customer Support en krijgt een belangrijke rol in de verdere professionalisering van de onderneming. Zowel op Customer Support als op Account Management zijn en worden nieuwe collega’s aangenomen. Dit vanwege het vertrek van een aantal collega’s."
 
De Projectinrichter is in beweging, het bedrijf groeit en de verwachtingen voor 2018 en verder zijn uitermate positief. "Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor een vestiging in België", aldus de woordvoerder.
De Projectinrichter is sinds 2003 gespecialiseerd in kantoor- en projectinrichting en als onafhankelijk inrichter biedt het bedrijf meer dan 250 merken op het gebied van kantoormeubelen en projectstoffering. Naast de showroomvestiging in Purmerend en Rotterdam, beschikt De Projectinrichter over eigen logistiek. "Door de ruime collectie, ook te vinden op de website www.deprojectinrichter.com, kunnen wij de wensen van interieurarchitecten, adviseurs, ontwerpers en directe opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en de overheid invullen."
 

Deel op Social Media03-01-2018 8:31

Op 7 december 2017 lanceerde Gispen tijdens het event ‘Expeditie Circulair’ een unieke nieuwe meubellijn: CIMO. Een afkorting van circulair en modulair. Twee belangrijke kenmerken van de bureaulijn, speciaal ontworpen voor organisaties die hechten aan duurzaamheid en die bovendien continu in beweging zijn. Universiteit Utrecht plaatste de eerste order; Gispen levert honderd CIMO-werkplekken aan de universiteit.

Tijdens Expeditie Circulair in The New Farm in Den Haag presenteerde Gispen de nieuwe meubellijn CIMO aan klanten en relaties. Een bewust gekozen moment; het middagvullende programma stond geheel in het teken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Circulaire Economie en inrichten. CIMO mocht daarbij niet ontbreken.

Maurits van Berckel, Commercieel Directeur Gispen: "2 Jaar lang werkte een team van specialisten aan de ontwikkeling van deze slimme, circulaire en modulaire bureaulijn. We keken er dan ook zeer naar uit om het eindresultaat op 7 december aan de buitenwereld te tonen." CIMO is volgens Gispen anders dan andere werkplekken omdat duurzaamheid combineert met een karakteristieke, modulaire opbouw. 

Volgens de fabrikant is de lijn hiermee 'future proof': "Op ieder gewenst moment eenvoudig aan te passen aan nieuwe behoeftes – gewoon op de eigen locatie. " Ook stimuleert het ontwerp gezond werken zittend en staand werken zijn eenvoudig af te wisselen. CIMO is voorts uitgerust met een innovatieve versteltechniek en wordt gemaakt op basis van het 'design your own'-principe: veel opties voor een eigen uitstraling. Tenslotte is de lijn duurzaam. "Het frame is 100 procent recyclebaar. Gispen neemt onderdelen die niet meer nodig zijn retour voor hergebruik."

Productdesigner Peter de Boer, de ontwerper van CIMO: "Slimme meubelconcepten zijn ontworpen voor nu én voor de toekomst. Dat geldt ook voor het frame. Aan dit universele, onderhoudsvrije frame blijf je elementen toevoegen of wijzigen wanneer je dat wilt."

CIMO is speciaal ontworpen voor organisaties die flexibiliteit wensen, ook in hun inrichting. Voor veel bedrijven is verandering de enige constante. "Werknemers werken op verschillende manieren samen, bijvoorbeeld in een flexkantoor, waarin het aantal medewerkers en bezettingsgraden kunnen variëren. Een kantoor- of werkomgeving die meebeweegt is dan essentieel. Daarnaast willen steeds meer organisaties duurzaam ondernemen. En er is meer aandacht voor gezondheid en welzijn van werknemers. CIMO komt aan al deze wensen tegemoet."

De Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht is de eerste organisatie die CIMO gaat inzetten. De faculteit neemt voor een tijdelijke huisvesting van het departement Rechtsgeleerdheid honderd werkplekken af. Deze tijdelijke locatie zal ongeveer 4 jaar in gebruik zijn. De faculteit weet op dit moment nog niet precies hoe de definitieve huisvesting eruit zal zien en heeft onder meer voor CIMO gekozen omdat deze bureaulijn uitermate geschikt is om in een later stadium anders toe te passen. Bijvoorbeeld in plaats van solowerkplek als duowerkplek. Daarnaast sluit het aan bij de doelstellingen op het gebied van duurzaam gebruik en flexibiliteit (delen van werkplekken) van de universiteit.

www.gispen.com


Deel op Social Media<< January 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >