Nieuws


02-01-2018 8:30

Begin 2017 werd Thothem, een nieuw Belgisch merk van meubeldesign, met succes in eigen land gelanceerd. Enkele maanden later was Thothem een opgemerkte aanwezige op Design District in Rotterdam. Nu is het tijd om de internationale ambities verder uit te bouwen. En waar kan dat beter dan op IMM Cologne, de meubelbeurs van Keulen. Op die beurs pakt Thothem uit met drie nieuwe ontwerpen.
 
"De meubelbeurs in Keulen is de eerste internationale meubelshow van het jaar 2018 en meteen een voltreffer", aldus een woordvoerder. "Het is in Keulen dat de trends getoond worden die de meubel- en interieursector zullen bepalen, het is ook daar dat de producten voorgesteld worden die het goed doen op de markt."

Thothem pakt in Keulen uit met nieuwe telgen die de designfamilie aanvullen. "De Kasaan Wall is het toppunt van puurheid; een toonbeeld van eenvoud en compositorische sterkte. Bovendien is het een handige, ruime opbergkast die op verschillende hoogtes functioneert. Zijn tweelingbroer is de Kasaan Floor: deze kast wordt niet opgehangen, maar door de verstelbare, pootjes blijft het lichte, zwevende effect wel behouden. Ideaal wanneer een bepaalde muur of wand niet voldoende stevig is om er een kast aan op te hangen." De Tolowa Oval is volgens het bedrijf een stille ode aan de gezelligheid. "De curve geeft warmte aan de ruimte, terwijl de ellips toch voldoende strak blijft om aan te sluiten bij de zuiverheid van een design interieur."

Thothem is aanwezig op stand D-026 in hal 10.1. "De stijlvolle hoekstand is een bewuste keuze, want zo ontdekt de bezoeker het pure design vanuit verschillende perspectieven. Ook ziet hij hoe meubelstukken kunnen fungeren als ‘zachte’ afscheidingswanden om verschillende woon- en werkfuncties een eigen plek te geven zonder aan ruimtelijk gevoel in te boeten."

www.thothem.com
 


Deel op Social Media<< January 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >