Nieuws


25-11-2019 10:00

De Capsule van Casala is de winnaar van de German Design Award 2020 in de categorie ‘Excellent Product Design’ voor ‘Office Furniture’. Casala en designer Kateryna Sokolova zijn bijzonder trots dat de jury van de German Design Council het predicaat ‘Winnaar’ heeft toegekend aan Capsule.

Met het winnen van deze award onderstreept Casala haar rol als producent van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. De German Design Council, de expert voor merk en design in Duitsland, reikt ieder jaar de German Design Awards uit. De German Design Awards is één van de meest gerenommeerde ontwerpcompetities ter wereld en geniet een uitstekende reputatie. German Design Awards worden alleen toegekend aan innovatieve producten en projecten die baanbrekende bijdragen aan het internationale designlandschap vertegenwoordigen. De internationale jury, bestaande uit professionals van verschillende branches, waarborgt het niveau en de kwaliteit van de genomineerden. De juryleden voor de categorie ‘Excellent Product Design’ bestaat uit negentien personen.

Designer Kateryna Sokolova heeft de Capsule ontworpen om een stijlvolle oplossing te bieden voor de toenemende behoefte aan concentratie en privacy in grote kantooromgevingen. De vorm en functie van Capsule is geïnspireerd op een cocon, welke garant staat voor geborgenheid, comfort en vernieuwing. "In grote en drukke ruimtes is Capsule een object dat privacy creëert zonder volledig afgesloten te zijn van de omgeving", aldus Casala. "Hierdoor is het mogelijk om ongestoord te kunnen telefoneren, lezen, werken en relaxen. Bijkomend voordeel is dat Capsule omgevingsgeluid absorbeert door de stoffering aan de binnen- en buitenzijde. Duostoffering maakt de veelzijdigheid in uitvoering vrijwel oneindig en hierdoor is Capsule in te passen in ieder interieur."

Capsule heeft in 2018 ook al de FX International Interior Design Award ‘Product of the Year’ gewonnen.

https://www.casala.com/nl/


Deel op Social Media25-11-2019 15:30

Klöber informeert de markt over een prijsaanpassing per 1 januari 2020. Het gaat om een gemiddelde verhoging van 2,5 procent over het hele assortiment.

Als premium producent met een overtuigde keuze voor de productielocatie Duitsland staat Klöber al meer dan 80 jaar voor innovatieve zitoplossingen. "Met een in tientallen jaren verworven know-how en met veel gedrevenheid zullen onze circa 120 medewerkers kwaliteit, service en technologie op het hoogste niveau blijven garanderen", aldus Klöber-directeur Ralf Johow in een schrijven aan de relaties.

Johow geeft de volgende reden voor de prijsverhoging. "Diverse factoren, zoals door onze leveranciers verhoogde materiaalprijzen voor kunststoffen en schuimstoffen en de stijgende bedrijfskosten voor gas en elektriciteit, zullen in 2020 leiden tot een gemiddelde prijsverhoging van 2,5 procent over het gehele assortiment."

De Klöber-prijslijst wordt momenteel aangepast aan de assortimentswijzigingen en kan vanaf week 49 worden gedownload. Meer informatie over de nieuwe prijslijst volgt begin december in een aparte nieuwsbrief.

www.kloeber.com


Deel op Social Media<< November 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >