Nieuws


26-11-2019 7:00

Objectstoel Numo van Aeris heeft de internationale Premium Award in de categorie Excellent Product Design - Furniture gewonnen tijdens de uitreiking van de German Design Awards.
 

De internationale jury, die vooraanstaande ontwerpers uit alle disciplines van het design bij elkaar brengt, heeft de prijs onder meer toegekend voor de uitstekende esthetiek en designkwaliteit, alsook voor het innovatieve bewegingsmechanisme van de stoel. Op de grootste consumentengoederenbeurs Ambiente 2020 zal Aeris op 7 februari 2020 in Frankfurt de German Design Award in aanwezigheid van zo'n 1.600 internationale gasten in ontvangst nemen.

"De Numo combineert tijdloos design met een nieuw, buitengewoon bewegingsmechanisme", schrijft Aeris in het persbericht over de prijs. "Daardoor volgt de designstoel de natuurlijke bewegingen naar voren en naar achteren van de mensen die erop zitten en zorgt zo voor positieve schommelingen. Op de numo zit je niet alleen comfortabel, maar ben je ook in beweging, en wel op kantoor, tijdens vergaderingen en conferenties net als thuis aan de eettafel." Eerder won de stoel ook al een prijs bij de Benelux Office Products (zie dit bericht).

De German Design Award is een van de grootste internationale designwedstrijden. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Rat für Formgebung – het Duitse competentiecentrum voor design, merk en innovatie – en beoordeeld door een internationale jury van experts van topklasse. Sinds 2012 heeft de wedstrijd unieke designtrends in drie categorieën ontdekt en gepresenteerd: Excellent Product Design, Excellent Communications Design, Excellent Architecture.

www.aeris.de/nl/numo/


Deel op Social Media26-11-2019 8:00

De prijzenregen houdt nog even aan. Op de redactie van Inside Information worden we momenteel overstelpt met persberichten over de German Design Awards. Ook Rolf Benz heeft in dit kader goed nieuws te melden. De meubelfabrikant won twee prijzen.

Rolf Benz is blij met twee nieuwe prijzen. De meubelfabrikant uit het Zwarte Woud ontvangt de "German Design Award Winner" voor Addit en VOLO.

VOLO is sinds de IMM Keulen 2019 op de markt. Het meubelprogramma van labsdesign is modulair ontworpen en biedt vele mogelijkheden. "Het bankprogramma maakt harmonieuze indelingsoplossingen mogelijk in alle denkbare afmetingen", aldus de fabrikant. "Daarbij kan elk los element naar keuze vrij in de ruimte staan of gekoppeld worden."
 

Addit werd voor het eerst gepresenteerd op de meubelbeurs van Milaan 2019. "De innovatieve bank van Tina Bunyaprasit en Werner Aisslinger past zich altijd aan aan moderne leefstijl. Modulair ontworpen, ontstaat een zeer persoonlijk levenscollage."
 

De German Design Award wordt uitgereikt door de Duitse Design Council in Frankfurt. Eén keer per jaar selecteert een gerenommeerde jury innovatieve producten waarvan de fabrikanten en ontwerpers baanbrekend zijn in de internationale designwereld.


www.rolf-benz.com


Deel op Social Media<< November 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >