Twee awards voor Ahrend


Twee awards voor Ahrend
28-03-2019 8:30

De Ahrend Well Collection en Silence CALL zijn beloond met de Red Dot Award in de categorie Product Design.

De Well Collection ontvangt de Red Dot: Best of the Best award, de hoogste onderscheiding in de competitie. "Als ontwikkelaar van vitale werkomgevingen zijn de awards een geweldige erkenning en een bevestiging van de toenemende behoefte aan welzijn in kantooromgevingen", aldus Ahrend.

Designer Kees de Boer: “Ik doelde op het best mogelijke zitcomfort, gecombineerd met een mooi design. Het ontwerpproces bestaat voornamelijk uit het maken van prototypes en deze testen met een grote groep van verschillend gevormde mensen. Het design volgt dus echt de regels van de ergonomie. Deze award is een geweldige persoonlijke erkenning door collega’s uit de design branche.”

De eveneens winnende Silence CALL is volgens de inrichter onderdeel van de volgende generatie space-in-space oplossingen die stilte terugbrengt naar onze werkplek. "Met open kantoren, flexibele werkplekken en multimedia zijn we meer verbonden dan ooit. Tegelijkertijd zijn we meer afgeleid en gestrest dan ooit. We zijn omgeven door geluid. Overal en altijd. It’s time to make a CALL for silence. Voor meer creativiteit, meer focus. Voor rust."


Basten Leijh, Creative Director: “Het is mooi om te zien dat de internationale jury van Red Dot de ingeslagen weg wat betreft vormgeving waardeert en beloont met een award. Dit past bij het plan om deze comfortabele Silence CALL internationaal uit te rollen en is tevens een compliment aan de tijdloze lijnvoering van de totale Ahrend soft-seating collectie waar de Silence CALL in past. Complimenten aan het team!”

De awards worden op 8 juli 2019 uitgereikt in het Aalto-Theater in Essen (D). De winnende producten worden toegevoegd aan de “Design on Stage” tentoonstelling. 

www.ahrend.nl


Deel op Social Media
<< March 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >