Red Dot voor Aeris


Red Dot voor Aeris
07-04-2019 10:00
De nieuwste zit-innovatie van aeris, de objectstoel numo, krijgt in de categorie Product Design de hoogste onderscheiding: Best of the Best.

"De premium award van de grootste designerwedstrijd ter wereld is door een internationale jury aan 80 van 5.500 ingediende producten uit 55 landen toegekend en vormt daarmee een teken voor het eminente design en de baanbrekende vormgevende kwaliteit van de numo", aldus de fabrikant . "De experts werden evenzeer overtuigd door de veelvuldige individuele mogelijkheden die de numo met onderstel- en kleurvarianten vorm geven."
"numo combineert modern, tijdloos design met een nieuw, buitengewoon bewegingsmechanisme. Dankzij dit mechanisme volgt de designstoel de natuurlijke bewegingen van zijn bezitters naar voren en terug en zorgt zo voor positieve schommelingen. Op de numo zit je niet alleen gemakkelijk maar ook bewegend, en wel op kantoor, bij meetings en conferenties evenals thuis aan de eettafel. De objectstoel brengt beweging in het dagelijks leven waar dat tot dusver niet mogelijk was. De vijf kleur- en vier onderstelvarianten bieden bovendien ruimte voor individuele mogelijkheden tot vormgeving."
 
"Met de Best of the Best te worden onderscheiden is een heel grote eer, want slechts een klein percentage van de ingediende producten ontvangt deze hoge onderscheiding. Deze is het bewijs van een geweldige designprestatie. Daarmee zorgen de winnaars voor doorslaggevende trends in de designbranche en laten zien waar het in de toekomst heen kan gaan. Consumenten kunnen daardoor op de eersteklas vormgevingskwaliteit van de onderscheiden producten vertrouwen, want zij zijn door een ervaren jury volgens strenge beoordelingscriteria onderzocht en geselecteerd", benadrukt professor dr. Peter Zec, initiatiefnemer en CEO van Red Dot.

www.aeris.de

Deel op Social Media<< April 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >