Ziekenhuisopdrachten voor Ahrend


Ziekenhuisopdrachten voor Ahrend
26-04-2019 11:30

Koninklijke Ahrend heeft twee prestigieuze inrichtingsopdrachten voor ziekenhuizen in de Golfstaten in de wacht gesleept. In Dubai gaat Ahrend het London Kings College Hospital inrichten en in Bahrein het MKCC met een totale waarde van ruim 4 miljoen dollar.

Ahrend maakt dit bekend ter gelegenheid van de opening van haar tweede showroom in Dubai die volledig is gericht op de healthcare sector. Deze sector is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van Ahrend in de Golfstaten. Ahrend benut hierbij de uitgebreide expertise die zij als marktleider in deze sector in Nederland heeft opgebouwd.

Koninklijke Ahrend is sinds 2012 actief in de Golfstaten met het bedienen van grote multinationals, sinds 2016 vanuit haar vestiging in het Dutch Design Center in Dubai. Onlangs mocht Ahrend voor Dubai’s Emirates het Flight Training Academy in Dubai inrichten. Met het openen van een tweede showroom die volledig is gericht op de healthcare sector richt Ahrend haar pijlen in de Golfstaten nu ook op deze snel groeiende sector waarin miljarden worden geïnvesteerd.
 

Nederland staat bekend om haar vooruitstrevendheid in deze sector en Koninklijke Ahrend heeft als marktleider al decennia lang veel expertise kunnen opbouwen met de inrichting van een reeks van academische en algemene ziekenhuizen. Voorbeelden van instellingen die door Ahrend en haar dochtermaatschappij Gispen onlangs in Nederland zijn ingericht zijn het Erasmus Medisch Centrum, het Prinses Maxima ziekenhuis, het Jeroen Bosch ziekenhuis en binnenkort het Amphia ziekenhuis.

Eugène Sterken, CEO van Koninklijke Ahrend; “De gezondheidszorg in de Golfstaten ontwikkelt zich zeer snel met een reeks van vooruitstrevende projecten in deze sector. Ahrend heeft op dit gebied veel kennis kunnen opbouwen in Nederland dat bovendien bekendstaat om haar innovatiekracht. Deze expertise willen we nu ook in de Golfstaten gaan inzetten en daarmee profiteren van deze interessante groeimarkt.”

Koninklijke Ahrend is sinds 2016 gevestigd met een showroom in het Dutch Design Center (DDC) in Dubai. Ahrend is één van de initiatiefnemers van het DDC, het eerste Dutch Design Center buiten Nederland. Het DDC is een online en offline platvorm dat het beste Dutch Design in het Midden-Oosten promoot. Het DDC zorgt voor samenwerking en ondersteunt de groei van de Nederlandse creatieve sector in het Midden-Oosten.

www.ahrend.com


Deel op Social Media<< April 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >