Vitra-speerpunt: agility


Vitra-speerpunt: agility
16-09-2019 8:00

Vitra wil de markt informeren over 'agility'. Dat meldt het bekende merk in een nieuwsbrief. Reden: "Het is een onderwerp dat op ieders lippen ligt, maar bijna niemand stelt de vraag: 'Hoe kan ik het in de toekomst doen?"

Vitra legt de lezers van de nieuwsbrief de volgende vraag voor. "Creëren we omgevingen die de productiviteit en creativiteit bevorderen en tegelijkertijd voldoen aan de eisen van een generatie die vraagt om de flexibiliteit om overal te kunnen werken?"

Het impliciete antwoord van de meubelfabrikant is: "nee". Het is volgens de Vitra-woorvoerder tijd om de werkmethoden en organisatievormen te heroverwegen en af te stappen van de gevestigde routines. "Adaptieve werkplekken verleggen de disciplinaire grenzen en het onderscheid tussen werk en spel, waardoor een werk-als-plezier-omgeving mogelijk wordt."

Bedrijven die agile-methodieken willen toepassen, moeten volgens Vitra een grote culturele en organisatorische transitie doormaken. Het Zwitserse meubelmerk kan daarbij de helpende hand bieden. "Vitra heeft meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van ruimtelijke concepten en meubels voor het steeds veranderende werklandschap. In de jaren 60 introduceerden we het revolutionaire Action Office-concept op de Europese markt. Vele baanbrekende modellen volgden, waaronder de Citizen Office-tentoonstelling van Andrea Branzi, Michele de Lucchi en Ettore Sottsass en Sevil Peach's Network Office op de Vitra Campus in 1999. Naast deze theoretische wortels is onze kennis gebaseerd op de ervaring die we hebben opgedaan bij talloze kantoorprojecten voor klanten over de hele wereld. Agile bedrijven willen initiatief nemen en zich kunnen aanpassen en inclusief zijn. Dit moet tot uiting komen in de flexibiliteit van hun kantoren en inrichting."

www.vitra.com


Deel op Social Media<< September 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >