EER-award voor Gispen


EER-award voor Gispen
06-01-2020 13:30

Op 3 december heeft de burgemeester van Culemborg, Gerdo van Grootheest, een EER Award uitgereikt aan Gispen. Maurits van Berckel, commercieel directeur Gispen nam de award met trots in ontvangst. De award wordt uitgereikt aan bedrijven die de provincie Gelderland helpen verduurzamen en groeien.

Vanaf september 2019 wordt wekelijks de EER Award uitgereikt aan een bedrijf dat heeft bijgedragen aan groei en ondernemerschap. De award werd vorig jaar gewonnen door de provincie Gelderland; met de wekelijkse uitreiking wil de provincie de eigen duurzame bedrijven laten meedelen in de roem. De Kring Culemborgse Bedrijven is van mening dat veel meer Culemborgse ondernemers een bedankje verdienen. Op 3 december werd Gispen in het zonnetje gezet.

"Gispen verdient deze award omdat we kiezen voor innovatie binnen het grote thema van circulariteit en verduurzamen", aldus een woordvoerder. "Hoe doen we dat concreet? We revitaliseren werkplekken met hergebruik van producten en materialen en we kiezen heel bewust voor materialen die maximaal afbreekbaar en/of herbruikbaar zijn. Dit doen we binnen een breed werkgebied: Gispen werkt in opdracht van bedrijven, gemeentes, de zorg en het onderwijs. Daarnaast kiezen we voor sociaal ondernemerschap: we hebben aandacht voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt."

Gelderland mag zich de meest ondernemende regio van Europa noemen. Het Europees Comité van de Regio’s heeft aan de Provincie Gelderland de EER Award toegekend. EER staat voor: European Entrepreneurial Region. De Gelderse ondernemers, gemeenten, onderwijsinstellingen en tal van organisaties laten zien hoe er wordt gezorgd voor een duurzame krachtige economische regio.

www.gispen.nl


Deel op Social Media
<< January 2020 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >