FG Noviteitenprijs voor Palmberg


FG Noviteitenprijs voor Palmberg
31-01-2020 8:30

En weer goed nieuws van Palmberg. De fabrikant sleepte de FG Noviteitenprijs in de wacht voor het product Disc. De prijs werd uitgereikt tijdens de vakbeurs Facilitair (waar Palmberg tevens een stand had).

De jury noemt het winnende product 'een compleet uniek nieuw product in de kantoormeubelbranche en akoestische branche'. "Het eenvoudige verrijdbare concept betekent dat eenieder die een moment of aantal uren optische- en akoestische rust wil, eenvoudig bij haar of zijn werkplek kan rollen. Men hoeft dus geen specifieke andere ruimte te zoeken in het gebouw."

"Mobiele gezondheid op het werk is nu binnen handbereik"aldus Palmberg over het winnende product. "De Disc komt u naar u toe in plaats dat u de stilte moet gaan zoeken. Velen zijn tevens ook ‘gebonden’ aan hun werkplek. Veel studies hebben reeds aangetoond dat omgevingslawaai en veel visuele waarnemingen in kantoren een van de grootste stoor-en stressfactoren is en zelfs tot gezondheidsproblemen kan leiden. Een goede ruimte-akoestiek is een complexe opgave, omdat elke ruimte anders klinkt. De 'stille schijf' Disc maakt zich nuttig in de ruimte. Het gewenste effect volgt u op de voet. Het geluidsniveau neemt af en zowel de concentratie als het welbevinden neemt toe en verhoogt de motivatie en efficiëntie van de medewerkers."

De Disc van Palmberg is ook al bekroond met de German Design Award 'Winner' 2020 in de categorie Excellent Product Design - Office Furniture.

www.palmberg.de

Deel op Social Media<< January 2020 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >