'Een beetje gewoon geluk'


'Een beetje gewoon geluk'
02-08-2009 22:07Op 14 juli hebben Gispen Inrichters en het Nationaal Fonds Kinderhulp een samenwerkovereenkomst voor 3 jaar ondertekend. Gispen zal gedurende deze periode de werkzaamheden van Kinderhulp ondersteunen.

Naast het aanbieden van activiteiten aan kinderen uit de jeugdzorg wil Gispen deze samenwerking ook benutten om bij te dragen aan fondsenwerving en de bekendheid van het Nationaal Fonds Kinderhulp. Bij alle activiteiten die Gispen gaat ondernemen, zal worden bekeken op welke manier Kinderhulp kan worden ondersteund. Klanten en leveranciers zullen bijvoorbeeld worden opgeroepen om in plaats van de kerstgeschenken aan Gispen een donatie aan Kinderhulp te doen.

Gispen directeur Peter Veer: "Ik was onaangenaam verrast door het grote aantal kinderen in Nederland dat te maken krijgt met jeugdzorg. Voor Gispen is dit een mooie kans haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen en iets te betekenen voor de kinderen uit de jeugdzorg."

Maar liefst één op de twintig kinderen in Nederland krijgt te maken met jeugdzorg. Soms zijn de problemen zo groot dat kinderen in een pleeggezin of tehuis terechtkomen. Al bijna 50 jaar probeert Nationaal Fonds Kinderhulp te zorgen voor een beetje gewoon geluk voor deze kinderen. Kinderhulp steunt hen met geld voor vakantie, een dagje naar de dierentuin, lidmaatschap van een sportclub of het vieren van Sinterklaas. Zaken die voor veel kinderen in Nederland vanzelfsprekend zijn, maar waarvoor in de jeugdzorg vaak het geld ontbreekt. Juist deze dingen geven weer een beetje kleur aan het leven. Vooral voor kinderen die vaak al zoveel ellende hebben meegemaakt.

Een eerste activiteit staat na de zomer op het programma. Gispen zal de Gispen luchtballon ter beschikking stellen om een tiental kinderen een onvergetelijke luchtreis te bezorgen.

Gispen International BV is producent en leverancier van totaalinrichting. Onze missie ‘A better life at work' wordt vormgegeven via de kernwaarden innovatie, duurzaamheid en design, waarmee het bedrijf zich sinds 1916 weet te onderscheiden. Gispen denkt mee met de klant in het afstemmen van de werkplek op het werkproces en de werkomgeving. Het geheel van producten en diensten maakt dat Gispen klanten inspireert bij het realiseren van een inrichting die mensen beter laat functioneren.

Zie ook:
Kunst of meubilair?
Metamorfose Green Room 
gelimiteerde oplage Histograms
Gispen betreedt opnieuw consumentenmarkt 
Lensvelt Office Guide 3 is uit
Vijf nominaties uit 76 inzendingen  
Inrichter scoort opdrachten 
Interieurcitaten
Expositie Eeuwig
Expositie van zitobjecten
Designhuis China's Space Soul
Nieuwe producten van ontwerpbureau
Noord-Brabant - Jiangsu
Wie inspireert wie
Verfijning en geheimzinnigheid
Vormgevingscentrum in Eindhoven
PLEK bij inrichter
Samenwerking gemeente en DAE
'Tales from Eindhoven' naar Milaan
Playing with tradition

<< January 2020 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >