Op Amsterdams hoofdkantoor


Op Amsterdams hoofdkantoor
31-10-2009 19:16

Beleving staat centraal in de nieuwe NOW Flagship Store in Amsterdam. Ahrend wil haar bezoekers inspireren en een dialoog met hen aangaan over nieuwe werkvormen en inrichtingsconcepten; een samenspel van geur, kleur en de nieuwste technologie.

Tijdens de opening op donderdag 19 november 2009 zal onder anderen cradle-to-cradlegoeroe Michael Braungart spreken en zijn er diverse workshops. Ook is er gelegenheid referentieprojecten te bezoeken en vindt de lancering van een nieuw boek plaats, te weten 'Aangetoonde effecten van het kantoorinterieur'. Dit boek kwam tot stand onder redactie van prof. dr Peter Vink, hoogleraar participatieve ergonomie bij de faculteit Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en tevens werkzaam bij TNO.

Directievoorzitter Jacq de Bruin: "De nieuwe NOW Flagship Store toont creatieve concepten voor innovatieve kantoorinrichting. Door middel van een subtiel spel van geur, kleur en beleving willen wij klanten en architecten stimuleren om samen met ons optimale inrichtingsoplossingen te creëren. Daarom staat er vanaf nu ‘Co create NOW' op onze gevel."

"Ook tonen wij ook onze jongste producten, waarbij de nieuwste materialen zijn toegepast. De NOW Flagship Store straalt functionaliteit, duurzaamheid en design uit. Dat zijn de drie kernwaarden van Ahrend: meubelen zijn tijdloos mooi, stellen de mens centraal en bieden optimaal gebruiksgemak, ergonomie en comfort. Ahrend-meubelen zijn zó goed geconstrueerd, dat ze decennialang meegaan. Ahrend zet in op langdurig gebruik en hergebruik van producten en materialen die op duurzame wijze worden gemaakt: goed voor mens, milieu en bedrijfsresultaat."
 

<< October 2009 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >