Erfgoeddag Gispen


Erfgoeddag Gispen
10-05-2010 8:30

Op zaterdag 5 juni 2010 organiseert de Stichting Gispen Collectie voor het eerst de Gispen Erfgoeddag. Het Gispen Museum en de showroom van het bedrijf Gispen International BV in Culemborg zijn dan geopend voor bezoekers. 

"Het wordt een bijzondere dag met de lancering van de website van de Stichting Gispen Collectie en allerlei activiteiten rondom het merk Gispen", meldt de woordvoerder. "Tevens wordt later op de dag in Museum Elisabeth Weeshuis de tentoonstelling “Zitten op Gispen” geopend."

Om exact 12 uur zal de website van de Stichting Gispen Collectie feestelijk “de lucht” in gaan. De voorzitter van de Stichting Gispen Collectie, de heer J. Venneman zal samen met de heer Cees Dam, voorzitter van het comité van aanbeveling van de Stichting Gispen Collectie, de website onthullen. Op deze website kunnen belangstellenden informatie over de Stichting, het Gispen Museum en Gispen producten vinden.

Verder zijn er op 5 juni verschillende presentaties te bezoeken. In het Gispen Museum is een vaste opstelling te zien met in totaal zestig voorwerpen waaronder diverse meubels en verlichtingsarmaturen uit de periode 1916-1991. Het aluminium prototype van de Mondial-stoel van Gerrit en Wim Rietveld is te zien. Tevens diverse soorten unica en speciaal op maat gemaakte voorwerpen uit de beginperiode van Gispen in Rotterdam.

"Ook staat er team van Gispen experts staat voor u klaar om vragen over uw stoel of lamp te beantwoorden. Wilt u weten of u een echt Gispen meubel heeft of wilt u meer weten over stoffering en/of restauratie? Neem uw meubelstuk of een duidelijke foto mee naar het Gispen Museum en wij zullen proberen uw vragen te beantwoorden."

Verder is er onder meer een presentatie van stoffeerderij Van der Stroom, een presentatie  van Dutch Originals en Gispen Classics met aantrekkelijke aanbiedingen en een presentatie 'De Andere Tijd' door een expert op het gebied van authentieke Gispen meubels en lampen.

De Gispen Erfgoeddag zal een jaarlijks terugkerend evenement worden.

<< May 2010 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >