GispenLensveltGroup Best Managed Companie


GispenLensveltGroup Best Managed Companie
13-07-2010 5:30

De GispenLensveltGroup is één van de 45 best geleide ondernemingen van Nederland. Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team organiseert. De competitie maakt jacht op de best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf.

De jaarlijkse Deloitte competitie wordt dit jaar voor de derde keer in Nederland georganiseerd. De GispenLensveltGroup deed voor het eerst mee en mag de gewaardeerde titel Best Managed Companies 2010 een jaar lang dragen.

Gispen heeft meegedaan aan deze competitie om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden om de bedrijfsvoering verder te verbeteren. Deze uitverkiezing is daardoor het begin en niet het einde van een proces, benadrukt het bedrijf.

Het Best Managed Companies programma richt zich op niet beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro. Het programma valt op omdat het niet alleen gaat om omzetgroei. De focus ligt op excelleren door goed management. Onderdelen als strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur verdienen speciale aandacht binnen het programma.

De prijs werd op 1 juli uitgereikt tijdens de Awards Ceremony in de Passengers Terminal Amsterdam.

De GispenLensveltGroup BV is met een omzet van 62 miljoen euro de op één na grootste kantoorinrichter van Nederland. De organisatie bestaat uit de bedrijven Gispen International BV, Lensvelt BV en NgispeN BV. Tot de groep behoren acht verkoopvestigingen in Nederland en België en fabrieken in Nederland en China.
 

<< July 2010 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >