Gelukkig Nieuwjaarsdebat met Boezemvriend


Gelukkig Nieuwjaarsdebat met Boezemvriend
23-12-2010 9:12

Gispen meldt in de deze week verstuurde nieuwsbrief dat het bedrijf is gesloten in week 52 (van vrijdag 24 december tot en met vrijdag 31 december 2010). Ook het Museum is dan gesloten voor bezoekers. Maandag 3 januari 2011 zijn de Gispen-medewerkers weer bereikbaar.

'Dit moment in het jaar wordt vaak gebruikt om elkaar een geschenk te geven', aldus Gispen. Dat gaat het bedrijf ook dit jaar niet doen voor de zakelijke partners, maar bij een groep mensen die dat veel harder nodig heeft.
Sinds een jaar is Gispen één van de hoofdsponsors, een zogenaamde 'Boezemvriend', van het Nationaal Fonds Kinderhulp. Deze organisatie stelt zich ten doel om kinderen die het moeilijk hebben, een beetje gewoon geluk te geven. Het gaat hier om zo’n 250.000 kinderen die in aanraking komen met jeugdhulpverlening vanwege een verstoorde thuissituatie.

Er wordt zo goed mogelijk voor hen gezorgd, maar geld voor leuke dingen is er meestal niet. Gelukkig kunnen instellingen voor jeugdzorg hiervoor aankloppen bij Kinderhulp. Door financieel bij te springen, probeert Kinderhulp wat kleur te brengen in het leven van kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met geld voor bijvoorbeeld een vakantie, een dagje naar de dierentuin, het lidmaatschap van een sportclub of het vieren van Sinterklaas. Zaken die voor veel kinderen in Nederland haast vanzelfsprekend zijn.

Het Nationaal Fonds Kinderhulp zet zich al bijna 50 jaar in om ook kinderen in de jeugdzorg te laten delen in "een beetje gewoon geluk" .
Wie, net als Gispen dit jaar, het kerstgeschenk ten goede wil laten komen aan kinderen door hen in 2011 een moment van gewoon geluk te geven, kan voor meer informatie kijken op de website van Nationaal Fonds Kinderhulp.

Ook is het mogelijk deel te nemen aan het Gelukkig Nieuwjaarsdebat wat Gispen samen met Kinderhulp organiseert. Op 20 januari 2011 vindt dit verbaal treffen plaats tussen jongeren uit jeugdzorginstellingen en managers en professionals uit het bedrijfsleven. Zij gaan debatteren over wat geluk voor hen betekent. De jongeren dagen de managers uit voor een debat met als thema: 'Maakt werken jou gelukkig?'

Het Nationaal Fonds Kinderhulp Gelukkig Nieuwjaarsdebat is in 2011 het platform voor managers om te discussiëren over een ander gezichtspunt met betrekking tot geluk tijdens het werken. Het is visievorming voor de toekomst en het vandaag leveren van een bijdrage aan een bijzonder maatschappelijk verantwoord doel, aldus Gispen.

Programma:
15.30 - 16.00   Ontvangst
16.00 - 19.00   Start van het debat met als gastvrouw Myrna Goossen (ambassadeur van Nationaal Fonds Kinderhulp).
Geluksdoctor Wido Oerlemands zal naar aanleiding van wetenschappelijke onderzoeken gericht op het thema geluk een inspirerende inleiding verzorgen.

Tussendoor is er een optreden van Rev ‘n Ros (ambassadeurs van Nationaal Fonds Kinderhulp en bekend van X-Factor).
Aansluitend vindt de Geluksmarkt plaats. Een verrassende koppeling van de jongeren uit de jeugdzorginstellingen aan de deelnemende ondernemingen. Kunt u hen geluk schenken in de vorm van een snuffelstage, workshop of ander initiatief?, vraagt Gispen zich af.

19.00 - 20.00   Diner (mede verzorgd door de jongeren).

Locatie:
Het Gelukkig Nieuwjaarsdebat vindt plaats in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh te Garderen.

Wie zich wil inschrijven, mag zijn of haar tienerzoon of -dochter meenemen om mee te debatteren. De kosten voor deelname zijn 100 euro (inclusief één tienerintroducé). Dit bedrag komt ten goede aan Nationaal Fonds Kinderhulp.
Aanmelden kan via m.reuvers@kinderhulp.nl.
 

<< December 2010 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >