Ahrend op Facilitair


Ahrend op Facilitair
10-01-2011 8:30

De vakbeurs Facilitair staat weer op stapel. Van 19 tot en met 21 januari 2011 wordt het evenement gehouden in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Inrichter Ahrend komt tijdens de vakbeurs Facilitair 2011 naar eigen zeggen met een groot aantal 'verfrissende nieuwe producten en inrichtingsconcepten, die Het Duurzame Nieuwe Werken optimaal faciliteren'.

"Organisaties willen flexibel omgaan met de beschikbare ruimte", aldus Ahrend. "Sferen en structuren worden doelgerichter en informeler. Dat verklaart de snel toenemende populariteit van bijvoorbeeld loungen. Van strenge, formele interieurs is anno 2011 geen sprake meer; ontspannen werken en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden. Kantooromgevingen zijn bestemd voor communiceren, elkaar ontmoeten en informeel overleg."

Tijdens Faciliair zal Ahrend een aantal nieuwe producten tonen die passen in deze ontwikkeling. Het betreft onder meer de A2020 van Paul Brooks (een 'revolutionaire nieuwe bureaustoel'), de Living Wall van Frans van der Wielen (een bijzonder vormgegeven muur waar je tegenaan kunt ‘hangen’ om te bellen of te overleggen, of op kunt zitten om te werken) en Ahrend Lounging van Basten Leijh (een modulair loungeprogramma).

Tevens zal de Amsterdamse inrichter aandacht besteden aan het feit dat het bedrijf zich heeft verbonden aan de cradle-to-cradlefilosofie van Braungart en McDonough. Deze filosofie beschrijft productietechnieken waarbij geen afval wordt gestort of verbrand. Materialen en producten moeten namelijk ofwel (in de biosfeer) verteren of als voedsel dienen, een nieuw leven krijgen of (in de technosfeer) als grondstof dienen voor een nieuw product.

De vakbeurs Facilitair is hét vakevenement voor iedereen die werkzaam is binnen het facilitair management binnen zorg, onderwijs, bedrijfsleven en overheid. De dertiende editie van deze vakbeurs, die primair is bestemd voor facility managers, directeuren en inkopers van facilitaire producten en diensten, wordt op 19, 20 en 21 januari 2011 gehouden in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

<< January 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >