Ahrend op NOT


Ahrend op NOT
17-01-2011 8:00

We zeiden het al eerder: het beurzenseizoen is geopend. Van 25 tot en met 29 januari 2011 wordt in de Utrechtse Jaarbeurs de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) gehouden. Op deze vakbeurs op het gebied van onderwijs is er onder meer aandacht voor de inrichting van onderwijsgebouwen. Inrichter Ahrend laat weten er zijn ‘vernieuwende visie op het inrichten van onderwijsinstellingen’ te presenteren.

Segment Manager Kim Reynierse licht toe: “Ahrend denkt mee over de wijze waarop de inrichting kan bijdragen aan onderwijsinnovatie. De aard en functie van het onderwijs en de kennis van opdrachtgevers leiden tot maatwerkoplossingen. De filosofie van een onderwijsinstelling wordt op een heldere, herkenbare en effectieve manier vertaald in een functionele en duurzame inrichting.”

Deze visie komt naar voren in het productaanbod van Ahrend. Ahrend introduceert tijdens de NOT vele nieuwe producten, waaronder de Ahrend Living Wall, de Ahrend 2020-bureaustoel, de Ahrend Kaigan en de Ahrend 380.

“De leeromgeving moet in 2011 tal van activiteiten ondersteunen, zoals instructie, coaching, individueel werken en groepswerken”, aldus Reynierse. “Daarnaast zijn er activiteiten die in algemene ruimten, zoals restaurant, hal, mediatheek, plaatsvinden: ontvangen, opbergen, ontspannen, pauzeren, eten, informeren, lezen. Deze activiteiten stellen bijzondere eisen aan de inrichting, die steeds flexibeler en altijd multifunctioneel moet zijn.”

Ahrend heeft een showroom – het Xpertorium in Zwanenburg – die specifiek is gericht op de onderwijsomgeving; van onderbouw basisschool tot en met universiteit.

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is de grootste vakbeurs voor professionals in het PO, VO en MBO in Nederland. Ruim 500 exposanten tonen er het nieuwste uit de markt. Op de NOT vindt de bezoeker allerlei informatie over alle onderwijsgerelateerde zaken zoals algemene leermiddelen, vak- en beroepsspecifieke pakketten, presentatiemiddelen, ICT in het onderwijs, management en organisatie, schoolbouw en -inrichting, facilitaire producten en diensten.

De bezoekers van de vakbeurs zijn werkzaam in alle geledingen en ‘lagen’ van het Nederlandse onderwijs: bestuurders, directieleden, managers, teamleiders en docenten, facilitair managers en inkoopmanagers, ICT-coördinatoren, adviseurs, maar ook ambtenaren, bestuurders en kaderleden van onderwijsvakorganisaties.

<< January 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >