Opening Gispen The Store


Opening Gispen The Store
23-02-2011 8:00

Op maandag 28 februari opent Gispen The Store de deuren in Den Haag. Gispen The Store is een winkel met designproducten voor het interieur.

In de jaren ’30 van de vorige eeuw opende Gispen een aantal winkels in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Kaapstad èn Den Haag. In het jaar waarin Gispen 95 jaar bestaat, wordt weer een Gispenwinkel in Den Haag geopend.

"Op deze markante plaats, boven de A12 / Utrechtsebaan, waar voorheen onze showroom voor kantoormeubilair was gevestigd, wordt nu een winkel voor particulieren geopend om aan de grote vraag naar de producten van Gispen en NgispeN te voldoen", zegt de woordvoerder van het Culemborgse bedrijf. 

Het interieur van Gispen The Store is ontworpen door Richard Hutten, Creative Director van Gispen en NgispeN. "Voor Richard Hutten is Gispen cultureel erfgoed. Gispen zit in zijn roots. Hij wilde dan ook de rijke geschiedenis van Gispen een plaats geven."
Dit is gevisualiseerd in transparante screens met zwart/wit foto’s van oude Gispen-interieurs waarin nieuwe Gispen- en NgispeN-producten zijn geplaatst.

"De transparantie van het geheel glazen pand is tevens benadrukt door de etalages van kubussen waar men doorheen kan kijken en de podia waarop de producten tentoongesteld staan."

Het assortiment bestaat naast producten van Gispen en het NgispeN-label uit stoelen van diverse merken, accessoires van Droog, Goods en Royal VKB en boeken. Bovendien kunnen klanten ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van thuiswerken in The Store bekijken. Tevens zal er een podium komen voor conceptproducten van ontwerpers. Als eerste wordt de Layers boekenstoel van Richard Hutten getoond.

Gispen The Store is alleen doordeweeks geopend: van maandag t/m vrijdag van 10.30 tot en met 18.30 uur. De winkel is te vinden aan het Prins Clauslaan 9 -11 in Den Haag.
 

<< February 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >