Maatschappelijk verantwoord leegruimen van gebouwen


Maatschappelijk verantwoord leegruimen van gebouwen
03-03-2011 6:02

De Groene Kaart, zo noemt Gispen Second Life de milieueffect rapportage die zij na elke lege oplevering ter verantwoording aan de opdrachtgever overhandigt.

Leegstandbeheerder Camelot en Gispen Second Life, onderdeel van kantoorinrichter Gispen, bieden deze dienst nu samen aan. Eigenaren van kantoren, scholen of ziekenhuizen worden bij verhuizingen geconfronteerd met het achterblijvende meubilair in het leegkomende pand. Eén telefoontje naar de account manager van Camelot is voortaan voldoende en het pand wordt bezemschoon leeggeruimd, zodat de tijdelijke invulling kan beginnen.

Na oplevering levert Gispen Second Life een rapport waarin precies inzichtelijk wordt gemaakt hoe meubilair en inventaris een tweede leven is begonnen. Gispen Second Life verwerkt, samen met ontwikkelaar Inventarisopkoop, de volledige uitstroom: wederverkoop, opknappen, schenking, recycling en de verkoop aan eigen personeel. En alleen als het echt niet anders kan: storten.

Met dit milieu-effect rapport kan men tot op de laatste bureaustoel verantwoorden hoe een bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt bij het leeg opleveren van gebouwen.

Ron de Bue, manager Gispen Second Life: “Camelot staat vooraan bij het in beheer nemen van gebouwen die leeg komen te staan en kan met deze dienst haar klanten net dat extra stukje service bieden. Zij streven, net als wij, naar duurzaam beheer. Onze opgetelde ervaring is een garantie voor kwaliteit.”

Bas van Engeland van Camelot: “De samenwerking is op natuurlijke wijze ontstaan. Wij krijgen projecten in beheer waarbij de eigenaar ons vraagt om advies over de verantwoorde afvoer van het afgeschreven meubilair. Met Gispen Second Life kunnen wij daar een uitstekend antwoord op geven."

Het eerste gezamelijk project, het ontruimen van een pand van een grote Nederlandse bank, is medio februari uitgevoerd.

www.gispensecondlife.nl
www.cameloteurope.nl  

<< March 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >