Red Dot Award voor Vandersluis


Red Dot Award voor Vandersluis
16-03-2011 8:00

De jury van de red dot award heeft Basso van Vandersluis bekroond met een red dot award in de categorie product design. Basso van gerenommeerd designer Gijs Papavoine, is een modulair zitsysteem voor wachten en communiceren.

Basso was een van de 4.433 inzendingen uit 60 verschillende landen in de categorie product design. Basso is samen met de loungestoel Lanza en de lage tafel Leda één van de eerste ontwerpen van Gijs Papavoine voor Vandersluis.

Kristel Verwimp, commercieel directeur Vandersluis: “Eigenlijk waren we steeds te bescheiden om mee te dingen naar ontwerpprijzen. Goede betaalbare producten, gemaakt met vakmanschap zijn altijd het uitgangspunt geweest voor de collectie van Vandersluis. In het afgelopen jaar hebben we met nieuwe designers ook productdesign toegevoegd als kernwaarde. Met Basso heeft Gijs Papavoine een goede invulling gegeven aan het ontwerpen van een functioneel en helder modulair zitsysteem binnen onze collectie. Ik ben er trots op dat de samenwerking met Gijs Papavoine nu al een red dot design award oplevert!”

Designer Gijs Papavoine: “Het is de tweede keer dat ik een red dot design award heb gewonnen. Ik zie deze onderscheiding als een waardering voor de totale samenwerking tussen opdrachtgever en ontwerper. Geen goede opdrachtgever, geen goed ontwerp. Vandersluis heeft mij de opdracht gegeven om een lineair zitsysteem te ontwikkelen. Ik denk dat we geslaagd zijn in het beantwoorden van deze opdracht, in combinatie met de vormentaal van een no-nonsense Nederlands bedrijf, met zijn eigen specifieke en hoogstaande kwaliteit!”

<< March 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >