Weer managementprijs voor Gispen


Weer managementprijs voor Gispen
31-05-2011 8:00

De Gispen Group is wederom een van de best geleide ondernemingen van Nederland. Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team organiseert. 

De deelnemende organisaties uit het midden- en grootbedrijf zijn door consultants van Deloitte geanalyseerd met behulp van het Business Maturity Model. Gispen behoort wederom tot de groep uitblinkers en mag daarom het predicaat Best Managed Companies 2011 gaan voeren.

Algemeen directeur Peter Veer is zeer verguld met het opnieuw behalen van de titel: “Deze award is het bewijs dat onze organisatie nóg verder is verbeterd. Dit is vooral een erkenning voor onze mensen. Onze laat-cyclische bedrijfstak heeft het nog steeds moeilijk met de gevolgen van de economische crisis. Het is voor onze klanten goed te weten dat Gispen naast fantastische producten en inrichtingsconcepten ook een uitstekende organisatie heeft.“

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma dit jaar voor de vierde keer. Het programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro, waarvan het management ook een aandeel in het bedrijf heeft. Naast omzetgroei heeft Best Managed Companies speciale aandacht voor de thema’s strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur.

De prijs wordt op 17 juni a.s. uitgereikt tijdens de Awards Ceremony in de Cruise Terminal Rotterdam.

<< May 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >