Desso introduceert App


Desso introduceert App
22-08-2011 8:53

Tapijtfabrikant Desso introduceert de Desso Dialogue App. De nieuwe applicatie voor de Apple iPhone en iPad maakt het mogelijk om duizend tapijtstalen uit meer dan zestig collecties voor de zakelijke markt te bekijken en bestellen, gerangschikt naar kleur, up-to-date en altijd bij de hand.

 

Alexander Collot d’Escury, CCO van Desso Group: “In onze visie betekent functionaliteit het toevoegen van waarde aan producten of diensten. In dit geval is de toegevoegde waarde voor onze klanten gelegen in een enorme hoeveelheid gemak. Met de App kunnen zij nu ons breed product assortiment ontdekken op basis van een uitgebreide kleurenflow of specifieke andere criteria en tapijtstalen bestellen op een moment en plaats die zij zelf bepalen.”

 

De app is tevens uitgerust met een geavanceerde zoekfunctie. Collot d’Escury: “Wanneer je op zoek bent naar een specifiek product uit ons uitgebreide aanbod, bijvoorbeeld een tapijt dat cradle-to-cradle gecertificeerd is, biedt de Desso Dialogue App uitkomst. Het voorziet je van ieder relevant, beschikbaar product en mogelijke kleurstelling.”  Favoriete stalen kunnen worden opgeslagen in ‘My Samples’, voor later gebruik of vergelijking.

 

De App maakt gebruik van een digitaal bestelformulier, waarmee gebruikers in een aantal eenvoudige stappen een staal van het gewenste tapijt kunnen selecteren en bestellen. Collot d’Escury: “Het team van Desso ontwikkelaars was erop gefocust een app te ontwikkelen die niet alleen inspireert, maar ook tijd bespaart. De mogelijkheid om onze tapijtstalen via een mobiele applicatie te bestellen is één van de resultaten van die ambitie.” De Desso Dialogue App kan gratis worden gedownload in de App Store.

<< August 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >