Nieuwe generatie bamboevloeren


Nieuwe generatie bamboevloeren
05-01-2012 8:56

MOSO Bamboo Products lanceert haar nieuwste collecties op de Domotex, de grootste Europese vloerenbeurs. Ondanks dat bamboevloeren nog steeds een hippe uitstraling hebben, is het allang niet meer alleen bereikbaar voor trendsetters. De nieuwe collecties van MOSO bevatten tientallen verschillende vloertypen, met een enorme variatie aan verschillende kleuren, stijlen en afwerkingen. Hierdoor worden bamboevloeren – ook qua prijsstelling - bereikbaar voor elke doelgroep.

Arjen Veltman, commercieel directeur van MOSO International: "Bamboe wint snel aan bekendheid als duurzaam product. Was het in het begin voornamelijk de hippe consument die bamboe op de vloer had liggen, tegenwoordig is bamboe als vloer beschikbaar voor elke woning en elk kantoor. De toenemende vraag naar bamboe is deels te verklaren doordat de consument steeds vaker voor duurzaamheid kiest. Een andere verklaring is het enorme diverse aanbod aan bamboeproducten door voortschrijdende technologische ontwikkelingen. Waar bamboevloeren eerst nog alleen beschikbaar waren in de standaard massieve blanke of caramel versie, zijn er nu ook geborstelde, gebeitste en gekleurde vloeren beschikbaar."

Met de introductie van de nieuwe collecties biedt MOSO een duurzaam alternatief voor binnen én buiten. Alle bamboeproducten van MOSO zijn CO2-neutraal over de hele levenscyclus. De producten zijn gemaakt van de snelst groeiende plant ter wereld: maximaal 1 meter per dag. Veltman: "Voor wie onze standaard producten nog niet duurzaam genoeg zijn, bieden wij ook nog onze Green Premium lijn aan. Green Premium is gemaakt van compleet formaldehyde-vrije lijmen en is FSC gecertificeerd."

MOSO International BV is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van innovatieve en milieuvriendelijke, uit bamboe vervaardigde, producten voor interieur- en exterieurtoepassingen. MOSO is mondiaal actief. Het hoofdkantoor staat in Zwaag. Daarnaast zijn er vestigingen in China (Hangzhou) en Barcelona.
 

<< January 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >