Intelligente systeeminnovaties Tarkett op Facilitair


Intelligente systeeminnovaties Tarkett op Facilitair
20-12-2012 10:30

Tarkett, wereldwijd marktleider in innovatieve harde vloer – en sportvloeroplossingen, is van 16 tot en met 18 januari aanwezig op Beurs Facilitair 2013 in de Brabanthallen in Den Bosch. Op standnummer 1.115 laat Tarkett de laatste intelligente systeeminnovaties zien.

Tarkett presenteert op deze beurs haar innovaties op het gebied van concepten en systemen. Naast een breed vloerenportfolio heeft Tarkett de laatste jaren ook haar expertise bewezen in het aanbod van intelligente concepten en systemen gemaakt van en voor de beste kwaliteitsvloeren. Op de stand laat Tarkett zien dat dit oplossingen zijn die aansluiten op de wensen en behoeften van de Facilitair Manager, maar ook voor de eindgebruiker.

Met de presentatie van een echte wetroom laat Tarkett onder andere zien dat zij een concept in huis heeft die aan de eisen voldoet voor natte ruimtes in de gezondheids- en ouderenzorg, maar ook voor in het onderwijssegment. Met een range aan antislipvloeren, bijpassende wandbekleding en accessoires wordt een volledig concept geleverd.

Begin 2012 introduceerde Tarkett een unieke renovatiemethode met de komst van Tarkolay.  Inmiddels is daar Tarkoflat aan toegevoegd. Dit zijn ondervloeren die los op de vloer worden gelegd. Vervolgens kan er een Tarkett vinylvloerbedekking in banen en stroken (LVT) op vastgehecht worden.

Het resultaat is een stabiele zwevende constructie, die niet alleen een tijd- en kostenbesparing oplevert, maar tevens het sneller in- en uitruimen van lokalen mogelijk maakt. Doordat er tevens sprake is van minder stof en geluidsoverlast, is dit systeem uitstekend geschikt voor toepassing in het onderwijs en de zorg.

Met de allernieuwste Roomviewer van Tarkett is het mogelijk om een impressie te krijgen van een ruimte met de gewenste LVT vloer, legrichting en afwerking. De mogelijkheid om de kleur van de wanden en het interieur aan te passen, maakt de impressie compleet. Op de stand kan met deze nieuwe feature gespeeld worden.

<< December 2012 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >