Tarkett presenteert Vloerenmonitor


Tarkett presenteert Vloerenmonitor
26-02-2013 10:00

Tarkett, specialist in innovatieve harde vloer– en sportvloeroplossingen, heeft de 'Vloerenmonitor' ontwikkeld. Het betreft volgens het bedrijf een 'een unieke en revolutionaire applicatie'.

De vloerenmonitor is een tool waarmee een facilitair manager of gebouwenbeheerder op ieder moment weet waar welke vloer ligt, hoe de technische staat is, welk onderhoud er gepleegd wordt, hoe lang de vloer nog mee zou kunnen gaan, wat de eventuele vervangings- of reparatiekosten zijn. "Alles uitgewerkt in één rapport."

"De Vloerenmonitor is altijd in te zien en perfect te gebruiken voor meerjaren begrotingen, inzicht en vooral: kostenbesparing", meldt Tarkett. "Er valt geld te verdienen door te besparen op de exploitatiekosten dankzij beter inzicht, beter beheer, minder vervanging en simpele rapportages. De budgettering wordt doeltreffender en de besparing kan fors oplopen. Het is te vergelijken met het beheer van een wagenpark. Alle informatie die relevant is voor het beheer hiervan wordt op een zeer klantvriendelijke manier inzichtelijk gemaakt. Na inventarisering van de vloeren kan de gebruiker aan de slag met het monitoren van zijn vloerenpark."

<< February 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >