Nieuwe vinylvloeren van Tarkett voor zorg en onderwijs


Nieuwe vinylvloeren van Tarkett voor zorg en onderwijs
06-03-2013 16:30

Tarkett, wereldwijd marktleider in innovatieve harde vloer- en sportvloeroplossingen, brengt een vernieuwde collectie hoogwaardige heterogene vinylvloeren op de markt voor toepassing in zorg en onderwijs: Tapiflex Evolution en Acczent Evolution. Deze collectie bestaat uit een compacte en een akoestische versie met moderne patronen en kleuren die aansluiten op bestaande Tarkett collecties. 

De vernieuwde collectie biedt moderne patronen zoals Salt & Pepper, Spaghetti (lijnmotief) of Draft. Daarnaast zijn de populaire patronen zoals Sand, Spice en Candy behouden. Dankzij de afstemming met bestaande collecties, zoals Tapiflex/Acczent Excellence 65, iQ Optima en Micra Premium, ontstaan er oneindig veel designcombinaties. De kleuren zijn tevens afgestemd op de nieuwe ProtectWALL wandbekleding collectie die binnenkort op de markt komt. In totaal zijn er 66 nieuwe kleuren beschikbaar in zowel een compacte als akoestische versie. Multi-colour lasdraden en bijpassende accessoires zorgen voor een bijzondere esthetische en technische afwerking van de vloer.

Dankzij de nieuwe constructie van de foamlaag, combineert de akoestische versie, Tapiflex Evolution, een hoge geluidsreductie (17 dB) met een minimale indrukgevoeigheid (0,08 mm volgens EN 433). Door deze nieuwe constructie en de afgestemde oppervlakte-embossing wordt de rolweerstand tot een minimum beperkt en het onderhoud sterk vereenvoudigd.

De nieuwe Tapiflex Evolution draagt bij aan een comfortabele woon- en werksituatie voor de gebruikers. Beide collecties hebben een VOC emissie beneden het meetbare niveau wat zorgt voor gezondere leefruimten. De Topclean XP Pur toplaag zorgt voor het ‘No wax, no polish for life’ principe. Dit heeft een positief effect op de schoonmaak- en onderhoudskosten.

De designmogelijkheden en de verbeterde technische eigenschappen zorgen er volgens Tarkett voor dat deze collectie perfect aansluit op de wensen en behoeften in de zorg en het onderwijs.

<< March 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >