Yvette Tietema Concept Developer Office bij Ecophon


Yvette Tietema Concept Developer Office bij Ecophon
07-03-2013 9:24

Yvette Tietema (25) is begonnen als Concept Developer Office bij Ecophon, leverancier van akoestische plafond- en wandpanelen en onderdeel van de Franse bouwmaterialengroep Saint-Gobain.

Tietema werkte hiervoor bij facilitair adviesbureau Argentum waar zij zich als Belevingsadviseur en Projectmanager bezighield met het optimaliseren van de werkomgeving voor opdrachtgevers. Daarvoor werkte zij onder andere in opdracht van  Essent en Rabobank Nederland, waar zij werkprocessen naar de juiste kantoorconcepten vertaalde en renovatie en verhuistrajecten begeleidde. Tietema brengt jarenlange ervaring mee op het gebied van inrichtingsadvies en werknemersbeleving, waaronder Het Nieuwe Werken. Zij studeerde op dit onderwerp af aan de HAN, studie Facility Management, volgde cursussen organisatiepsychologie aan de Open Universiteit, deed en doet (wetenschappelijk) onderzoek naar diverse aspecten van beleving in de werkomgeving en publiceerde diverse artikelen hierover.

Yvette Tietema: "Bij Ecophon houd ik mij bezig met het verzamelen en ontwikkelen van kennis over ruimteakoestiek, onder meer door samen te werken met gerenommeerde internationale onderzoekers. Ik bezoek, presenteer en organiseer (inter)nationale seminars en evenementen over ruimteakoestiek en kantoorarchitectuur. Daarnaast volg ik op de voet de nationale en internationale trends rond Het Nieuwe Werken en ruimteakoestiek voor kantoren.  Deze kennis deel ik onder andere met architecten, akoestisch adviseurs, facility managers, kantooreigenaren en eindgebruikers zelf."
 

<< March 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >