Warmte en luxe dankzij plafonds Armstrong


Warmte en luxe dankzij plafonds Armstrong
08-08-2013 9:17

Een stijlvolle directiekamer, een eigentijdse loungeruimte, een chique hotellobby: de nieuwe collectie houten plafonds van Armstrong maakt het allemaal mogelijk. De houten plafonds creëren met hun uitstraling een warme, luxe en moderne sfeer. Er kan gekozen worden uit houtfineer of laminaat, standaard of planks afmetingen en uit verschillende perforaties.Naast duurzaam laminaat kan er gekozen worden voor luxe houtfineer. Beide materialen zijn als tegel en in verschillende maten en kleuren te leveren. Laminaat heeft de kleuren Ahorn, Peer en Canadese Esdoorn, fineer is verkrijgbaar in Essen, Eiken, Rood Eiken, US Kersen en US Walnoot. Bij de fineerproducten zijn ronde of gegroefde perforaties beschikbaar. Andere soorten fineer, perforaties en afmetingen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Het luxe houtfineer wordt ook als langveldpaneel geleverd in diverse afmetingen.

En kan met de randafwerkingen doorzak, inleg, half-verdekt en verdekt gemonteerd worden. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om een ruimte een nieuwe look te geven. "Met de houten plafonds kan echt een stempel gedrukt worden op een project. Het prestigieuze product benadrukt het karakter van een ruimte en is bijvoorbeeld erg geschikt voor directiekamers, loungeruimtes, hotellobby’s en kantoren", aldus Armstrong."Armstrong hecht veel belang aan duurzaamheid en een veilig en gezond binnenmilieu. Daarom is er voor deze nieuwe collectie houten plafonds de beste kwaliteit houtafwerking geselecteerd die aan alle brandeisen voldoet (Euroclass B-s2, d0) zonder afbreuk te doen aan de akoestische prestaties. De akoestische prestaties van de houten plafonds zijn goed (tot 0,65 αW). Daarnaast is het hout FSC-gecertificeerd."

www.armstrong.nl

<< August 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >