Desso op Inside Amsterdam


Desso op Inside Amsterdam
23-09-2013 11:00

Tijdens Inside Design Amsterdam van 27 tot 29 september is de exclusieve Marc Mulders & Desso wand- en vloerkledencollectie te zien bij de bekende Borzo galerie aan de Keizersgracht. In combinatie met werken van kunstenaar Marc Mulders en ontwerper Aldo Bakker is een denkbeeldige tuin gecreëerd waarin tapisserieën, beelden, objecten en schilderijen verhalen over de Natuur.

"Begin 2013 is de unieke samenwerking tussen Marc Mulders en Desso tot stand gekomen met als resultaat de Marc Mulders & Desso tapijtcollectie zoals getoond in Het Noordbrabants Museum tijdens de openingsexpositie van Marc Mulders. Vanuit deze succesvolle samenwerking is de vervolgexpositie ‘The walled garden’ samen met Aldo Bakker bij galerie Borzo ontstaan."

“De natuur komt op ons pad en vraagt om niet ‘in te grijpen’, maar om enkel ‘aan te raken’. Zo toont deze expositie beelden als zwerfkeien in een Zen-tuin, tapisserieën als lianen in het bos, en glazen schalen aan de wand als sterren om je over te verwonderen,” aldus Marc Mulders.

Desso ‘verbindt’ letterlijk en figuurlijk door het creëren van de te bewandelen paden tussen de verschillende tuinen. Geleid door het tapijt vormen de grote schilderijen en glaskunst van Marc Mulders met de voornamelijk intieme objecten van Aldo Bakker een consistent geheel met oog voor detail. Rob Peters, Mangaging Director Consumer Carpets: “Als Desso laten we ons graag inspireren door de nieuwste trends op het gebied van mode, architectuur, kunst en interieurontwerp. De samenwerking met Marc Mulders en Aldo Bakker is een prachtig voorbeeld van de creativiteit die we willen omarmen.”

Daarnaast verbindt de samenwerking met Marc Mulders en Aldo Bakker de wereld van de kunstenaar met de industrie, een bijzondere vorm van co-creatie die leidt tot een verrassende expositie. Verschillende werelden komen bij elkaar. Dat spreekt tot de verbeelding en zorgt voor inspiratie voor interieurarchitect, consument en andere interieurprofessionals.

<< September 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >