Baffles van Armstrong


Baffles van Armstrong
08-06-2014 8:00

Armstrong Plafonds introduceert Optima Baffles en Metal Baffles. De minerale en metalen baffles zorgen volgens de fabrikant voor een perfecte geluidbeheersing in grote openbare ruimten en hebben een strakke, frisse uitstraling. "Baffles zijn zeer geschikt voor toepassing in rumoerige ruimten waar traditionele akoestische plafonds niet toereikend zijn wat betreft esthetica of akoestiek. Door de strakke uitlijning geven ze ruimten een open en transparante uitstraling."

Armstrong Metal Baffles zijn montageklare geperforeerde metalen panelen die aan de binnenzijde zijn voorzien van een zwart akoestisch vlies met inleg. "De baffles zorgen voor een perfecte akoestische prestatie. Metal Baffles zijn geschikt voor reiniging met desinfectie middelen zoals wordt toegepast in de gezondheidszorg en hebben een bijzonder stoot- en krasvast oppervlak."

Armstrong Optima Baffles zijn akoestisch ontwikkelde minerale producten met een strak afgewerkte witte structuur rondom. "Optima Baffles bieden een economische oplossing met een aantrekkelijk lineair aanzicht,in lijn met huidige gebouwontwerpen. De Optima Baffles hebben een lichtreflectie van maar liefst 87 procent en daardoor vindt een optimale verspreiding van daglicht tot in een gebouw plaats. Bovendien bestaan de Optima Baffles voor 80 procent uit gerecycled materiaal."

Dit lineaire systeem van Armstrong wordt montageklaar geleverd en is volgens de aanbieder eenvoudig en snel te installeren. "Het systeem werkt met schroefogen en wokkels die fabrieksmatig zijn aangebracht, waardoor een precieze uitlijning in een reeks baffles kan worden gegarandeerd. De Optima en Metal Baffles zijn inmiddels toegepast in diverse grote openbare ruimten. In de luchthaven Port Lotniczy in Polen hangen op maat gemaakte Metal Baffles en het plafond in het treinstation London Paddington bestaat uit Custom V-P 500 Metal Baffles."

www.armstrong.nl

<< June 2014 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >