Architecten over de vloer bij Leoxx


Architecten over de vloer bij Leoxx
12-03-2015 9:48
Zo’n honderd (interieur)architecten en professionele inrichters waren donderdag 5 maart aanwezig tijdens de opening van het gerestylede kantoor van Leoxx. Ter gelegenheid van deze mijlpaal organiseerde het Houtense bedrijf een bijeenkomst over akoestiek. 
 
Voor de professionals uit het vak bovenal een kennismaking met de mogelijkheden van de nieuwe creatieve ruimte, die heel toepasselijk de naam ‘Over de Vloer’ draagt.  
“De nieuwe ruimte sluit naadloos aan op onze Feel free-gedachte”, benadrukt algemeen directeur Marc Treu. “De rode draad is om professionals alle ruimte te geven die ze bij hun werk nodig hebben. Met als ondergrond de sterkste en meest brede collectie te bieden, waarmee wij dé partner en adviseur willen zijn op het gebied van duurzame projectvloeren.”
 
De Feel free-gedachte is volgens Treu vooral ingegeven door ontwikkelingen in de architectenbranche, zoals het toenemende aantal zzp’ers. “Deze mensen werken veel vanuit huis. Ze hebben vaak behoefte aan een locatie om materialen uit te zoeken, advies in te winnen én om opdrachtgevers mee naartoe te nemen; zowel ter inspiratie als om samen aan een project te werken. ‘Over de Vloer’ is van alle gemakken voorzien. Ook van een beknopte, maar inspirerende collectie van de gerenommeerde interieurmerken. Leoxx is bovendien gunstig gelegen; centraal in het land, maar buiten de drukte van de stad. Vanuit hier bieden we (interieur)architecten en professionele inrichters alle ruimte voor het ontwerpen van interieurs die het verschil maken. Iedereen is welkom. Feel free!”


 
Om de kennismaking met ‘Over de Vloer’ extra glans te geven, organiseerde Leoxx een themasessie over akoestiek. Een onderwerp waar iedereen een mening over heeft. Maar wat zijn de feiten en fabels over het beïnvloeden van akoestiek bij de inrichting van een woon- of werkomgeving? Jeroen ‘Dr. Akoestiek’ Besteman van de Akoestiekfabriek was uitgenodigd om zijn geluid over dit onderwerp te laten horen. Hij kijkt terug op een informatieve en ongedwongen bijeenkomst. “Het viel me op dat de Feel free-gedachte die Leoxx uitdraagt in alle facetten terugkomt. Niet alleen in de nieuwe creatieve ruimte die prachtig en inspirerend is, maar zeker ook in de gedachte erachter. Leoxx toont bijvoorbeeld lef door in eigen huis echt te laten zien wat deze wereld te bieden heeft, dus ook welke andere akoestische oplossingen er zijn naast vloeren. Het was duidelijk geen verkoopshow. En dan merk je ook dat de mensen in de zaal enthousiast worden. Kortom, het was een event waar iedereen veel energie van kreeg.” 
 
Het assortiment van Leoxx bestaat naast de eigen kleurboeken- en printcollectie, uit de weefproducten van Anker, REused, BasiXX, Expona, Rubber en 2tec2. 

 
 
 
<< March 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >