Tarkett steunt Villa Pardoes


Tarkett steunt Villa Pardoes
29-07-2015 11:50

Vloerenfabrikant Tarkett draagt Villa Pardoes een warm hart toe en sponsort vloeren. Villa Pardoes zal haar deuren tijdelijk sluiten voor een capaciteitsuitbreiding.

Villa Pardoes is een vakantieverblijf verbonden aan de Efteling voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Het bestaat uit acht ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale ruimte. Het gebouw heeft de vorm van een slakkenhuis. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ze kunnen op deze manier hun ziekte even vergeten en echt kind zijn. Ouders ontmoeten er lotgenoten en kunnen hun ervaringen delen.

Villa Pardoes zal op 24 augustus tijdelijk de deuren sluiten om de capaciteitsuitbreiding te kunnen realiseren. Er zullen zes woningen bij komen en zes centrale ruimtes. De oude woningen zullen worden vernieuwd. Tarkett sponsort de vloeren van Villa Pardoes. Er zal een mix worden gelegd van vinyl, vinylstroken en tapijt van Desso. “Door lokale sociaal-maatschappelijke projecten te steunen, wil Tarkett een steentje bijdragen aan een betere samenleving. Villa Pardoes verricht goed werk en verdient een steuntje in de rug,” aldus Lieuwe Steendam, verkoopdirecteur Tarkett Nederland.

Villa Pardoes is voornemens om haar deuren op 23 oktober weer te openen.

www.tarkett.com

Deel op Social Media 

<< July 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >